Kantoorsupplies - kantoorartikelen Heering Office Eijgendaal's Den Haag

Kantoorartikelen

Wat is een kantoor zonder kantoorartikelen zoals kopiëerpapier, toners, cartridges, schrijfwaren en facilitaire producten? We hebben deze artikelen dagelijks nodig en deze artikelen helpen u om uw werkzaamheden efficiënt en doelgericht uit te voeren.

Kantoorartikelen online bestellen? Wij leveren uw bestelling met onze eigen bezorgservice!

Heering Office Den Haag levert veel kantoorartikelen en facilitaire producten aan o.a. MKB bedrijven. Bestel uw kantoorartikelen online en wij zijn u graag van dienst. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw bestelde kantoorartikelen snel op de door u gewenste verdieping of kamer zelfs als het gaat om een pallet kopieerpapier!

Heeft u iets nodig dat niet direct te vinden is op onze online kantoorartikelen webshop? Bel ons en wij regelen het zodat u verder kunt gaan met uw werk.

Technische dienst Heering Office Den Haag

Op zoek naar goedkope kantoorartikelen of supplies?

Voor goedkope kantoorartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u besparen op uw kantoorartikelen? Laat ons een analyse maken van uw verbruik zodat we mee kunnen werken aan besparingsmogelijkheden.

Ook voor duurzaam en groen inkopen van kantoorartikelen

bent u bij ons aan het juiste adres. Voor onze afdeling kantoorartikelen hebben wij ook een groene lijn kantoorartikelen samengesteld die bestaat uit ruim 2.500 kantoorartikelen welke zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu. U vindt hier meer informatie. Door “groen” in te kopen werkt u mee aan een verantwoord gebruik van grondstoffen en laat u zien dat u respect heeft voor de leefomgeving, mensenrechten en arbeidsomstandigheden.

Stempels, naamplaten of bewegwijzering nodig?

Voor stempels op maat, naamplaten van allerlei materialen of bewegwijzering in uw pand kunt u terecht bij het aan Heering Office gelieerde Heering Graveren.

Online shop

Op zoek naar kantoorartikelen of kantoorsupplies? Vraag ons om uw persoonlijke inlogcode en u kunt online uw bestellingen plaatsen.

Kantoorsupplies - kantoorartikelen Heering Office Eijgendaal's Den Haag

Zoekt u kantoorartikelen?

Bezoek onze webshop