Herman Miller kantoormeubelen Den Haag keyn chair group stoel Heering Office copy

Herman Miller

Zoekt u een bureaustoel van Herman Miller?

Heering Office levert het beroemde Amerikaanse meubelmerk dat bekend staat als zeer innovatief op het gebied van hedendaags interieurmeubilair. Door o.a. te werken met bekende namen als Charles en Ray Eames ontstonden meubelstukken die internationale ontwerpklassiekers werden. Inmiddels is Herman Miller een wereldwijd bedrijf dat haar producten en diensten verkoopt via een groot dealernetwerk van bedrijven. Zoals Herman Miller zelf zegt: “U kunt ons overal vinden waar mensen werken, leven, leren en genezen.”

Herman Miller staat voor duurzaamheid

Herman Miller staat ook voor duurzaamheid en ontwerpt voor herhaaldelijk gebruik door zo vaak mogelijk standaard onderdelen te gebruiken. Haar langetermijnnadruk op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie heeft al decennia aangetoond dat Herman Miller effectief ontwerpt met oog voor het milieu. Denk aan de vele klassieke Herman Miller meubels die zijn geproduceerd in de jaren ’50 en nog steeds in gebruik zijn.

Herman Miller onderneemt, ontwikkelt en produceert sinds 2003 volledig volgens het duurzame Cradle to Cradle protocol. Elk product wordt ontworpen voor vele jaren betrouwbaar gebruik, voordat het, geheel of gedeeltelijk, wordt gerecycled als het eind van zijn lange werkzame leven is bereikt. Om bij deze recycling te helpen worden er demontage-instructies en recyclingmogelijkheden bij veel van de producten geleverd.

Iedere bureaustoel van Herman Miller heeft zijn eigen verhaal en herkenbaarheid

Van volledig instelbare bureaustoelen tot een eenvoudige bureaustoel als oplossing voor korte vergaderingen. De stoelen van Herman Miller zijn te gebruiken als aanvulling op uw thuiswerkplek of in kantoortuinen waar openheid vooraan staat.

Herman Miller staat voor gezond werken door middel van goed ingestelde bureaustoelen. Een goed ingestelde bureaustoel van Herman Miller biedt u de mogelijkheid om toch in beweging te blijven tijdens uw zittende werkzaamheden.

Kent u de Mirra, de Aeron, de Embody en de Sayl?

Wie kent ze niet, de meest bekende werkstoelen van Herman Miller die stuk voor stuk garant staan voor optimale prestaties. Kom ze bewonderen of uitproberen in onze showroom! Meer over Herman Miller bureaustoelen

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag striad lounge chair Heering Office

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag keyn chair group stoel Heering Office

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag bureaustoel Heering Office

Herman Miller Den Haag aeron chair burdick table bureaustoel bureau Heering Office

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag cosm chairs bureaustoel Heering Office  Herman Miller kantoormeubilair Den Haag conferentiestoel Heering Office

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag keyn chair group stoel Heering Office copy

Interesse?

Neem contact op