T-systems lockerkast Heering Office Den Haag

De Raat

Uw waardevolle documenten veilig en brandvrij achter slot en grendel?

Wijl leveren de producten van De Raat Security Products, Europa’s grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving. Heering Office levert brand- of inbraakwerende safes, documentensafes, data- en computersafes, kassa- en afstortkluizen, geldkisten en sleutelberging van De Raat. De Raat heeft voor alles een veilige opbergmogelijkheid.

Op zoek naar brand en/of inbraakwerende safes?

Op zoek naar brand- en/of inbraakwerende safes die uitermate geschikt zijn voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen? Dan zijn de brandwerende en inbraakwerende safes van De Raat uitermate geschikt. De ruime collectie bestaat uit exclusieve safes, eurosafes, privékluizen, muur- en vloerkluizen, hotelsafes en wapensafes en de De Raat safes zijn in verschillende weerstandniveaus verkrijgbaar.

De Raat documentensafes

Heering Office levert alle documentensafes van De Raat. De Raat documentensafes zijn te gebruiken wanneer u op zoek bent naar een safe die bescherming biedt bij het opbergen van uw documenten. De documentensafes van De Raat beschikken over verschillende niveaus van brandwerende bescherming, variërend van beperkt brandwerend tot een volwaardig brandwerende safe. U heeft de keuze uit brandwerende documentenkasten, brandwerende ladekasten, brandwerende safes/koffer.

De Raat data- en computersafes

Door de digitalisering wordt het overgrote deel van de processen binnen bedrijven en instellingen afhankelijk van digitale informatie. Informatie en dagelijkse back-ups moeten goed beschermd en veilig opgeborgen worden in een datasafe of op een brandwerende en waterbestendige harde schijf. De Raat datasafes, laptop- en computersafes, laptop- en computerbeveiliging en brandwerende harde schijven zijn zeer geschikt om uw belangrijke documenten veilig op te slaan.

De Raat kassa- en afstortkluizen

Om de veiligheid van uw werknemers op de werkvloer te garanderen, zijn de kassa- en afstortkluizen van De Raat een perfecte oplossing. Ze dragen bij aan een veilige werkomgeving voor werknemers en zijn een preventief instrument tegen overvallen. De Raat kassa- en afstortkluizen en geldkisten zorgen ervoor dat u veilig en snel contacten kunt wegsluizen.

De Raat sleutelberging

Heering Office levert alle sleutelkasten van De Raat. De collectie loopt uiteen van sleutelkasten, sleutelkluizen en sleutelafstortsystemen tot Master Lock, sleutelbuizen en sleutel management systemen. Of u nu 6 of 6000 sleutels veilig wilt opbergen, De Raat heeft voor iedere vraag een oplossing.

De Raat veiligheidsproducten

Behalve documentensafes, data- en computersafes, kassa- en afstortkluizen en sleutelberging biedt De Raat nog een aantal overige veiligheidsproducten. Denk aan de rode US mailboxen, kluisdeuren en veiligheidspiegels, maar ook aan de mogelijkheid tot mobiele veiligheid, hangsloten en de mogelijkheid tot het opslaan van gevaarlijke stoffen.

Eurosafe Euro klasse 1   Brandwerende ladekasten  Kluisruimtes     Exclusieve safes    Master Lock   211000403 : Euro Geldkist

T-systems lockerkast Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op