Palmberg kantoormeubelen Den Haag vergadertafel - vergaderstoelen Heering Office

Palmberg

Palmberg over kantoorinrichting: ‘kantoren zijn plaatsen waar de toekomst vorm krijgt’

Mooi en efficiënt kantoormeubilair helpt mensen om goed met elkaar te communiceren. Een mooi ingericht kantoor bevordert niet alleen de interne en externe werkprocessen, maar ook de hele stroom van ideeën van mensen. Heering Office levert alle producten van Palmberg

Wij richten uw arbeidsklimaat in!

Een belangrijk onderdeel bij de moderne kantoorinrichting is uiteraard de milieuvriendelijke keuze van meubels. Voor Palmberg is duurzaam denken en handelen een vast bestanddeel van de eigen bedrijfsfilosofie geworden. Met het productcertificaat Level, dat op dit moment als enige certificaat de duurzaamheid van producten uit de kantoormeubelindustrie weergeeft, wil Palmberg zijn klanten de meerwaarde bieden van duurzaam meubilair en hiermee het hoge niveau van de eigen bedrijfsprestaties nog transparanter tonen. Het Level-certificaat waarborgt van productie tot levering de naleving van ecologische, sociale en economische normen. De duurzaamheid van de producten van Palmberg vormt de beste garantie voor het spaarzame gebruik van hulpbronnen en maakt van Palmberg een milieuvriendelijke ontwerper van kantoorinrichting.

Werkplekken, vergadermeubilair en ontvangsmeubilair

Wij leveren met Palmberg alles op het gebied voor uw werkomgeving, van bureaus en bureaustoelen tot vergadermeubilair en van akoestische oplossingen tot ontvangstmeubilair.

Palmberg kantoormeubelen Den Haag bureau - bureaustoel Heering Office

Palmberg kantoormeubelen Den Haag vergadertafel - vergaderstoelen Heering Office

Palmberg kantoormeubilair Den Haag opbergruimte - kasten Heering Office

Palmberg kantoormeubilair Den Haag receptie - ontvangstmeubilair Heering Office

Palmberg kantoormeubelen Den Haag vergadertafel - vergaderstoelen Heering Office

Interesse?

Neem contact op