Eichholtz kantoormeubelen Heering Office copy

Eichholtz

Eichholz voor meubilair, verlichting en woonaccessoires

Eichholtz levert meubilair, verlichting en woonaccessoires in zeer gevarieerde stijlen. Heering Office kan u met de producten van Eichholtz bijvoorbeeld van dienst zijn met de totale inrichting van uw hotel of restaurant.

Eichholtz tafels

De collectie tafels van Eichholtz bestaat uit bijzettafels, eettafels, salontafels en bureaus en zijn bestelbaar in verschillende materialen. Deze materialen lopen uiteen van hout afgewerkt in verschillende kleuren, staal of glas. De Eichholtz tafels zijn zo divers dat er altijd wel een meubel is wat binnen uw interieur past. Een perfecte aanwist voor een ontvangstruimte, werkplek of zelfs hotelkamer.

Eichholtz banken en fauteuils

De Eichholtz collectie banken en fauteuils biedt onder andere een fijne, rustige sfeer door middel van het gebruik van lichte stoffen en zachte materialen. Liever een leren bank die in het middelpunt van uw ruimte komt en de aandacht moet trekken? Dan heeft Eichholtz ook voor u prachtige meubels. De leren banken en fauteuils zijn in verschillende kleuren en maten te bestellen. De gecapitonneerde afwerking zorgt voor een opvallend meubel.

Eichholtz verlichting

Op zoek naar een huiselijke sfeer, maar weet u niet hoe u dit kunt realiseren? De collectie verlichting van Eichholtz biedt u een legio aan lampen die er voor zorgen dat uw hotel, winkel of kantooromgeving juist dat extraatje krijgen, waardoor iedere werknemer of bezoeker zich op zijn of haar gemak voelt. De Eichholtz collectie lampen bestaat uit hanglampen, staande lampen, bureaulampen en bureaulampen.

Eichholtz accessoires

Eichholtz biedt een ruime collectie accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan spiegels, waarbij u kunt kiezen tussen strakke, rechte vormen of juist ronde en romantische vormen. De karpetten van Eichholtz zijn goed te combineren met de meubelen en zorgen voor een huiselijke sfeer. Hetzelfde geldt voor de interieuraccessoires, zoals kaarsen, windlichten, kandelaars en klokken. De Eichholtz collectie accessoires is uiteenlopend van strakke producten tot aan producten die perfect in een omgeving die wat opzichtiger is ingericht.

eichholz meubilair Heering Office Den Haag

eichholz interieur Heering Office Den Haag

Eichholtz kantoormeubelenDen Haag Heering Office

eichholz interieur Heering Office Den Haag

Eichholtz kantoormeubelen Heering Office copy

Interesse?

Neem contact op