Thonet meubiliar Heering Office Den Haag

Thonet

Thonet, pionier in de meubelgeschiedenis

Wie kent hem niet, de Weense koffiehuisstoel van gebogen massief beukenhout? Dit ontwerp betekende in 1859 de doorbraak voor oprichter Michael Thonet. Zijn nieuwe techniek om massief beukenhout te buigen, maakte de massaproductie van stoelen voor het eerst mogelijk. Het andere belangrijke materiaal in de Thonet-collectie is de stalen buisconstructie. Rond de jaren 30 erg populair en ontworpen door beroemde Bauhaus-architecten als Mart Stam, Ludwig Mies van der Rohe en Marcel Breuer. Het bedrijf is een van de oudste familiebedrijven ter wereld in de meubelindustrie. Thonet meubilair maakt uw werkomgeving lichter, comfortabeler, aangenamer en mooier. Wij zijn er trots op dealer te zijn van dit fameuze merk.

Thonet produceert duurzaam

Thonet streeft naar een goede balans tussen economische groei, bescherming van het milieu en verantwoord ondernemen. Alle bedrijfsactiviteiten staan in het teken van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De producten van Thonet gaan lang mee en hun productie en afvalverwerking zijn niet belastend voor het milieu.

Thonet bureaumeubilair

Het bureauprogramma van Thonet beschikt over een frame van verchroomde, stalen buizen, een tafelblad en opslagelementen van gebeitst eiken- en essenhout en de modellen zijn openporig afgelakt, waardoor het bureau een chique uitstraling krijgt. De bijpassende tafels, bijzettafeltjes en kasten maken uw werkomgeving tot een rustige, fijne omgeving om in te werken.

Thonet vergadermeubilair

De vergadermeubels van Thonet zijn uiteenlopend en perfect geschikt voor in grote ruimtes waar veel mensen een plek moeten krijgen. De stapelbare stoelen van Thonet zijn geschikt voor in conferentieruimtes en de Thonet vergaderstoelen bieden u een ergonomische zitplek waarbij u onopgemerkt uw lichaam beweegt. De vergaderingen bij u op kantoor worden door middel van het Thonet vergadermeubilair optimaal benut.

Thonet kantoormeubelen Den Haag conferentiemeubilair Heering Office

Thonet kantoormeubelen Den Haag kantinemeubilair Heering Office

Thonet kantoormeubelen Den Haag lounge chair Heering Office

Thonet kantoormeubilair Den Haag kantinemeubilair Heering Office

Thonet meubiliar Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op