Herman Miller kantoormeubelen Den Haag cosm chairs bureaustoel Heering Office

Kantoormeubelen

Heering Office neemt al uw zorgen uit handen, ook als het gaat om een totaalinrichtingsproject van concept tot uitvoering. Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van uw project, zoals bijvoorbeeld de inrichting van een kantoor, een hotel, een school, winkel of zorginstelling.

Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij voor uw projectmanagement een stappenplan gebaseerd op uw wensen en eisen. De interieurarchitect van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt.

Dit ontwerp vormt de leidraad voor uw uiteindelijke inrichting met kantoormeubelen. Samen met u worden passende kantoormeubels uitgezocht die uiteraard ergonomisch verantwoord zijn. Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan. Ook de werkhouding en de manier van bewegen zijn bepalend voor het ontstaan van klachten. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de werkplek. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht.

Ook voor uw thuiswerkplek of een enkele bureaustoel bent u bij ons aan het juiste adres en kunnen wij u een advies op maat geven.

Herman Miller Aeron 2 Heering Office Den Haag

Herman Miller kantoormeubelen Den Haag cosm chairs bureaustoel Heering Office

Interesse?

Wij helpen u!