Kantoormeubilair Koppert Cress project Heering Office Den Haag

Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen? Heering Office neemt al uw zorgen uit handen, of het nu gaat om een enkele bureaustoel of om een totaalinrichtingsproject van concept tot uitvoering.

Zoekt u kantoormeubelen?

Dan bent u bij Heering Office aan het goede adres. Wij hebben een grote showroom waar veel van onze artikelen staan opgesteld en zijn uit te proberen! Een groot gevarieerd aanbod van bureaustoelen, (zit-sta)bureaus, conferentiemeubilair, diverse tafels en tal van ergonomische producten treft u aan in onze showroom in het centrum van Den Haag. Wij leveren aantrekkelijk geprijsd kantoormeubilair, maar kunnen u ook in het luxe segment kantoormeubelen prima voorzien.

ergonomische werkplek Heering Office Den Haag

showroom Heering Office Den Haag

Een inrichting op maat?

Wilt u een afspraak om uw totale kantoorinrichting te vernieuwen of te restylen? Na een eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij voor uw projectmanagement een stappenplan gebaseerd op uw wensen en eisen. De interieurarchitect van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt. Dit ontwerp vormt de leidraad voor uw uiteindelijke inrichting met kantoormeubelen.

Passende kantoormeubelen

Samen met u worden passende kantoormeubels uitgezocht die uiteraard ergonomisch verantwoord zijn. Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan. Ook de werkhouding en de manier van bewegen zijn bepalend voor het ontstaan van klachten. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de werkplek. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht.

Advies op maat

Ook voor uw thuiswerkplek of een enkele bureaustoel bent u bij ons aan het juiste adres en kunnen wij u een advies op maat geven. Kijk voor inspiratie eens rond bij onze projecten!

ergonomische kantoormeubelen Heering Office Den Haag

showroom kantoormeubilair Heering Office Den Haag

Kantoormeubilair Koppert Cress project Heering Office Den Haag

Interesse?

Wij helpen u!