raambekleding gordijnen plissés Heering Office Den Haag

Raambekleding en zonwering

Raambekleding heeft verschillende functies, zoals het creëren van privacy, verduistering en filtering van licht. De juiste keuze in raambekleding is sfeerbepalend, vooral in combinatie met de kleur en stof van aanwezig meubilair.

Bent u op zoek naar raambekleding die perfect bij het interieur van uw kantooromgeving past?

Heering Office biedt u een ruime keuze uit de collectie raambekleding voor elk kantoor aan en levert en monteert alle denkbare soorten raambekleding op maat gemaakt. Van design raambekleding en duorolgordijnen tot jaloezieën en paneelgordijnen.

Facetlight gordijnen zijn ideaal voor werkomgevingen

Facetlight gordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof die achter elkaar langs geschoven kunnen worden van boven naar beneden en omgekeerd. Het transparante karakter van facetlight gordijnen heeft hetzelfde effect als vitragegordijnen maar dan met een strak visueel effect. Ideaal dus voor een rustige strak ingerichte werkruimte!

raambekleding gordijnen facetlights Heering Office Den Haag

raambekleding gordijnen plissés Heering Office Den Haag

raambekleding gordijnen jaloezieen Heering Office Den Haag

raambekleding gordijnen paneelgordijnen Heering Office Den Haag

Zonwering

Om een aangename werksituatie ook in de zomer te creëren is een goede zonwering onmisbaar in uw pand. Een goede buitenzonwering kan de ruimte met een paar graden verschil een stuk aangenamer laten voelen. Om het zicht naar buiten niet te verliezen, zijn screens een goede optie en bovendien blijft een ruimte voorzien van screens zo’n 3 graden koeler.Zonwering bij Heering Office Den Haag

Vitrage

Een mooie vitrage heeft voornamelijk het doel om privacy te creëren, maar voegt ook echt iets toe aan uw ruimte. Vitrage geeft warmte en sfeer en verbetert bovendien de akoestiek in de ruimte. Of het nu gaat om overgordijnen, vitrage of in-between gordijnen, ze moeten mooi hangen! Het perfecte ophangsysteem voor elk gordijn hebben we in huis!  Vitrage of gordijnen bij Heering Office Den Haag

raambekleding gordijnen plissés Heering Office Den Haag

Op zoek naar raambekleding of zonwering voor kantoor?

Kijk op onze website voor raamdeco!