BuzziSpace kantoormeubilair Den Haag buzzi light Heering Office

Akoestiek

Akoestiek in uw open ruimtes op kantoor verbeteren? Een goed akoestisch plafond, vloerbedekking en akoestisch meubilair kunnen het verschil maken. Met onze akoestische oplossingen heeft u geen last van anderen en zij niet van u!

Werkomgeving en akoestiek

De focus bij de huidige manier van werken ligt op het zo efficiënt mogelijk gebruiken van de werkomgeving waarbij werkplekken, brainstormruimtes, concentratie-units, vergader- en koffiehoekjes functioneel en taakgericht verdeeld zijn over de ruimte. Een keerzijde van de open ruimtes is de kwaliteit van de akoestiek. Die gaat namelijk sterk achteruit!

Producten om de akoestiek te verbeteren

Allerlei activiteiten in een open werkomgeving zijn zodanig met elkaar verweven dat een dynamische samenwerking ontstaat. Door het creëren van verschillende soorten werkplekken is het mogelijk om medewerkers te laten werken waar en wanneer ze willen.

Wij kunnen u hieronder veel mogelijkheden en producten laten zien waarmee u in een open ruimte verschillende functionaliteiten combineert en die de akoestiek in de ruimte verbeteren.

DAVANT kantoormeubilair gaja akoestiek Heering Office

akoestische concentratie werkplek Buzzispace Heering Office

Meer informatie?

BuzziSpace kantoormeubilair Den Haag buzzi light Heering Office

Heeft u een akoestisch probleem?

Vraag ons een oplossing