EOL kantoormeubilair Den Haag ergonomie easy_up bureau Heering Office

EOL

EOL, een Franse producent van flexibele totaaloplossingen voor kantoorinrichtingen

Heering Office stelt met EOL de gebruiker centraal in elk inrichtingsproject. Het vermogen zich thuis te voelen op het werk, zorgen voor een breder gevoel van welzijn, motivatie en doeltreffendheid op de werkvloer. Een kantoorinrichting moet rekening houden met de individuele behoeften binnen de groep, maar ook met strategische veranderingen van het bedrijf in de toekomst.

Creatie en design

EOL ontwerpt stijlvol meubilair, rekening houdend met de behoeften van de klant en haar identiteit. Essentieel zijn niet alleen design, materiaalkeuze, ruimte en functies maar ook het vinden van een oplossing voor de perfecte kantoorinrichting. EOL heeft een mooie directielijn in haar assortiment waarmee u een stijlvolle directiekamer kunt creëren.

Ontwikkeling en prototypes

Door het ontwikkelen van prototypes geeft het studiebureau van EOL de klant de mogelijkheid, tijdens het creatief proces en dus voor de eigenlijke productie, haar goedkeuring te geven wat de kwaliteit van het project betreft. Deze fundamentele stap staat garant voor de conformiteit van het resultaat.

EOL en ergonomie

Heering Office zorgt met producten van EOL voor een ergonomische verantwoorde verplekomgeving en draagt bij aan een gezonde werkplek waar u professioneel aan de slag kunt. Bij ergonomie staat de relatie tussen de mens en zijn omgeving centraal, met andere woorden: een aangepaste en goed ingestelde werkomgeving werkt positief op de mens, zijn gemoedstoestand en dus ook op de (werk)prestaties. Meer over ergonomie

EOL kantoormeubelen Den Haag npod akoestiek Heering Office

EOL kantoormeubelen Den Haag receptie Heering Office

EOL kantoormeubilair Den Haag bureaustoel attitud Heering Office

EOL kantoormeubelen verlichting Heering Office Den Haag

EOL kantoormeubilair Den Haag ergonomie easy_up bureau Heering Office

Interesse?

Neem contact op