Palau kantoorinterieur Heering Office

Palau

Palau voor flexibele werkplekken en informele ontmoetingsplekken

De huidige manier van (flex)werken heeft een aanzienlijke invloed gehad op de manier van werken in een kantoor, waardoor meubels een andere invloed en functie krijgen. Flexibele werkplekken en open, informele ontmoetingsplekken worden steeds vaker gebruikt. Palau speelt goed in op al deze ontwikkelingen en heeft een prachtige collectie meubilair die wij u graag leveren.

Palau sofa’s en fauteuils

De collectie sofa’s van Palau bestaat uit banken die een perfecte vorm hebben en ook nog eens ingezet kunnen worden in kantooromgevingen die volgens het principe van het nieuwe werken werken. Ook de Palau fauteuils beschikken over de mogelijkheid om van normale fauteuil naar een functionele werkplek, waarbij je weinig last hebt van de omgeving, omgetoverd worden.

Palau stoelen

Stoelen van Palau staan voor strakke designs en vrolijke kleuren. De stoelen zijn bestelbaar in verschillende stoffen en per stoel is het mogelijk om het juiste soort onderstel te kiezen. Van een aantal Palau stoelen is een volledige serie te bestellen die allemaal dezelfde kenmerken bevatten. Denk hierbij aan (arm)stoelen, poefjes, barkrukken en eetbanken.

Palau tafels

Heering Office levert alle tafels van Palau; van koffietafels en bijzettafels tot eettafels en vergadertafels. De tafels hebben een bijzondere, strakke vormgeving waardoor ze echt de aandacht trekken in een ruimte. Palau beschikt ook over laptoptafels die u gemakkelijk kunt aanschuiven bij een van de functionele werkplekken die Palau creëert met haar sofa’s en fauteuils.

Palau kasten

Op zoek naar een kast die u zelf kunt indelen en die ook nog eens een eye-catcher is binnen uw werkomgeving? Kies dan voor het kastenprogramma van Palau. Creëer een kast die perfect past bij uw behoeften door middel van het gebruik van verschillende puzzelstukken.

Palau kantoormeubelen Den Haag conferentiestoel Heering Office

Palau kantoormeubelen Den Haag stoel Heering Office

Palau kantoormeubelen Den Haag meetingsofa Heering Office

Palau kantoormeubelen Den Haag scheidingswand Heering Office

Palau kantoorinterieur Heering Office

Interesse?

Neem contact op