PMP Furnishing

Heering Office levert alle producten van PMP Furnishing

PMP Furnishing is dagelijks bezig met het ontwikkelen van trendy en innovatieve meubelen. Met een uiteenlopende collectie van stoelen tot de eigentijdse tafelcollectie zijn de meubelen van PMP Furnishing een welkome aanvulling binnen uw kantooromgeving. Door de ambachtelijke werkwijze en de unieke kleursamenstellingen zijn de tafels op maat volledig naar uw eigen voorkeur aan te passen.

PMP Furnishing stoelen en fauteuils

De stoelen en fauteuils van PMP Furnishing hebben een rustige uitstraling die op de juiste plaats tot zijn recht komt. De rondere vormen en de stoffen bekleding van de stoelen geven een huiselijke sfeer aan ieder kantoor of aan bijvoorbeeld uw hotelinrichting. PMP Furnishing stoelen zijn te bestellen in verschillende stoffen, van strakke stoffen of stoffen met een motief tot stoelen met een leren bekleding.

PMP Furnishing banken

De stoelen van PMP Furnishing passen perfect bij de collectie banken. Ook hier zijn de banken te bestellen in verschillende soorten stof of leer en de kleurmogelijkheden zijn oneindig. Creëer een prachtig geheel door middel van het combineren van banken, stoelen en fauteuils.

PMP Furnishing tafels

Op zoek naar strakke, robuuste tafels in verschillende stijlen? Kies van voor de tafels van PMP Furnishing. De houten tafels bieden een natuurlijke ervaring en de tafels met de grove poten zorgen voor een strakke look. Ook de PMP Furnishing bijzettafels zijn bestelbaar in verschillende soorten en maten, waardoor de kantoorinrichting helemaal op elkaar afgestemd is.

PMP Furnishing kantoormeubelen Den Haag tafel Heering Office

PMP Furnishing kantoormeubelen Den Haag sofa Heering Office

PMP Furnishing kantoormeubelen Den Haag barkruk Heering Office

PMP Furnishing Den Haag stoel Heering Office

Interesse?

Neem contact op