kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Kantoorinrichting

Hoe richt ik mijn nieuwe werkruimte in? Of het nu gaat om een groot of een klein inrichtingstraject; de levering van een enkele thuiswerkbureaustoel, uw kantinemeubilair of de conceptmatige opzet voor uw nieuwe locatie, wij regelen het. Niet voor niets is onze slogan: Your Office, Our Concern!

Kantoorinrichting voor uw huidige of nieuwe locatie

Organisaties zijn volop in beweging en daarbij is het belangrijk dat de huidige of de nieuwe locatie optimaal wordt gebruikt. Organisaties moeten uitbreiden of inkrimpen vanwege flexibele werkvormen zoals thuiswerken. Heering Office springt in op deze ontwikkelingen en kan u ook van dienst zijn bij het zoeken naar uw nieuwe locatie.

Groot of klein inrichtingsproject?

Bij het inrichten van een kantoor, school, horecapand of zorginstelling komt meer kijken dan de aanschaf van tafels en een paar stoelen. U wilt een prettige sfeer creëren, het juiste imago uitstralen, voldoen aan de arbo-richtlijnen en rekening houden met de wensen van uw medewerkers. Heering Office levert naast een diversiteit aan bureaus en bureaustoelen ook snel leverbare aantrekkelijk geprijsde kantoormeubelen tot luxe directiemeubelen, maar bijvoorbeeld ook onderwijsmeubilair en kantinemeubilair.

Thuiswerken?

Ook voor thuiswerkers hebben wij fijne ergonomische oplossingen die ook nog eens mooi staan in het interieur!

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

KLIK HIER VOOR THUISWERKPLEK AANBIEDINGEN

 

Gaat het om kantoorinrichting van concept tot uitvoering?

Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van het inrichtingstraject. Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij een stappenplan voor uw project, gebaseerd op uw wensen en eisen. De interieurarchitect van Studio Heering, ons eigen ontwerpbureau, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt. Kortom, een productonafhankelijk persoonlijk advies conform uw gewenste uitstraling en budget. Meer weten?

Ergonomische producten uitproberen in onze ergocorner? 

Zoekt u ergonomisch meubilair? In onze showroom hebben wij een ergocorner ingericht waar u ons ergonomische meubilair kunt zien en ervaren. Ook hebben wij ergonomische producten voor u klaarstaan die u kunt uitproberen.

Heeft u interesse gekregen in de producten en diensten die Heering Office u te bieden heeft? Kom langs in de showroom aan de Zoutmanstraat 30-36 in Den Haag of maak gebruik van de bel-mij-terug button op ons contactformulier dan nemen wij contact met u op.

ergocorner Heering Office Den Haag

electrisch verstelbaar bureau Heering Office Den Haag

Neem contact op

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Meer weten over kantoorinrichting?

Vraag ons advies