facilitaire en schoonmaakproducten Heering Office Den Haag

Facilitaire producten en schoonmaakproducten

Zoekt u facilitaire producten?

Ook die zijn leverbaar via onze webshop. Keuken- en kantineartikelen, schoonmaakmiddelen, sanitaire accessoires, EHBO-artikelen en nog veel meer! Neem een kijkje op onze pagina voor deze facilitaire producten en maak het u makkelijk. Met één muisklik bestelt u naast uw kantoorartikelen ook allerlei andere onmisbare producten die u nodig heeft in uw werkomgeving.

 

Vuilniszakken, wc-papier of Tork producten bestellen voor uw bedrijf?

Komo vuilniszakken met of zonder trekband nodig? Containerzakken, pedaalemmerzakken of de HDPE afvalzakken voor uw schoonmaakwagen? We hebben ze allemaal in ons assortiment. Ook de biologisch afbreekbare afvalzakken gemaakt van zetmeel ontbreken niet. De veel gebruikte Tork producten zoals poetsrollen, servetten en zeepdispensers en de bijbehorende vullingen zijn verkrijgbaar op onze webshop. Het alternatieve merk Katrin voor dispensers, papieren handdoekjes en wc-papier leveren we ook.

Thee of koffie voor bedrijven nodig?

Alle smaken Pickwick of Lipton thee in allerlei soorten grote en kleine verpakkingen of theedispensers met een gevarieerd aanbod thee kunt u bij ons bestellen. Ook de Pickwick theedoos of theekist kunt u bij ons bestellen! Ditzelfde geldt voor koffie. Douwe Egberts, Kanis & Gunnink, Senseo, maar ook Alex Meyer koffie is in snelfiltermaling, bonenkoffie, oploskoffie, ristretto, lungo en espresso koffie verkrijgbaar. Ook de fairtrade biologische koffie ontbreekt niet in ons assortiment. Vanzelfsprekend treft u ook de melk en suiker voor bij uw koffie of thee aan op onze webshop. Suiker in sticks of klontjes of zoetstof en suiker voor in de koffieautomaat, het is er allemaal! Op onze webshop treft u ook de koffiemelk aan en de houdbare melk speciaal voor uw cappucino-apparaat, per stuk en in dozen van 12 verkrijgbaar en wij verkopen ook chocolademelkpoeder ‘de cacaofantasie’ verkrijgbaar als dispenserdoos of zak van 1000 gram.

Op zoek naar batterijen, bestek of schoonmaakmiddelen voor uw bedrijf?

De meest uiteenlopende huishoudelijke producten voor uw bedrijf kunt u bestellen in onze webshop, zoals allerlei soorten batterijen. Van de merken Duracell, Varta en Energizer , zijn er batterijen in allerlei voltages en verpakkingseenheden verkrijgbaar. Ook oplaadbare batterijen behoren tot ons assortiment.
Heeft u RVS of kunststof bestek nodig? Of servies, plastic of kartonnen bekers? Ook dat leveren wij in onze webshop evenals allerlei soorten schoonmaakmiddelen, maar ook ontkalkers en desinfecterende middelen treft u in onze webshop aan.

EHBO artikelen en BHV producten voor bedrijven

Ook EHBO artikelen zoals een oogdouche of verband kunt u bestellen op onze webshop evenals de BHV artikelen zoals een verbandtrommel of veiligheidsvest.

Inlogcode nodig?

Heeft u interesse in onze kantoorartikelen en facilitaire producten? Neem contact met ons op en vraag een inlogcode aan zodat u fijn online kunt winkelen en veel tijd bespaart!

facilitaire en schoonmaakproducten Heering Office Den Haag

facilitaire producten en schoonmaakproducten

facilitaire en schoonmaakproducten Heering Office Den Haag

Inlogcode aanvragen?

Contact