Ergonomische producten Heering Office Den Haag 2

Ergonomie

Bij ergonomie draait alles om een gezonde werksituatie. Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder lichamelijke klachten ontstaan.

Heeft u al een ergonomische Arbo (thuis)werkplek?

Fabrikanten hebben de laatste jaren steeds meer aandacht besteed aan ergonomisch onderzoek naar drukverdeling, bewegingsmechanieken en comfortbeleving en hun ontwerpen hieraan aangepast. Wij kunnen mooie producten aanbieden die tegelijkertijd zorgen voor een gezonde werksituatie, ook als u thuis aan het werk bent!

Uw ergonomische bureaustoel wordt door ons op locatie op maat ingesteld zodat deze u optimaal ondersteunt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Ook de opstelling van de computer en de inrichting van uw ergonomische bureau met de ergonomische producten die u gebruikt zijn belangrijk. Uw werkomgeving wordt door ons op zo’n manier aangepast dat het uw gezondheid en de kwaliteit van het werk ten goede komt.

ergonomische (thuis)werkplek Heering Office Den Haag

Behoefte aan een Arbo werkplekonderzoek op locatie?

Voor een compleet arbo-werkplekonderzoek kunt u bij ons terecht evenals voor een ergonomisch advies. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u op locatie een arbo-werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. Immers hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan. Uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau staan op de juiste standen ingesteld zoals voorgeschreven in artikel 3.19 van het Arbobesluit.

Ergonomie zelf ervaren?

In onze eigen ergocorner aan de Zoutmanstraat in Den Haag kunt u de ergonomie beleven. Kom hier onze ergonomische producten uittesten en voel en ervaar hoe deze producten kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw werkhouding en werktechnieken.

ergonomie Heering Office Den Haag

ergonomie Heering Office Den Haag

Ergonomische producten Heering Office Den Haag 2

Meer weten over ergonomie?

Neem contact op