capisco Heering Office Den Haag

Ergonomische bureaustoelen

Een beter leven begin met gezond zitten

Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Na een tijd kan men behoorlijke klachten krijgen: rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding. Een beter leven begint met gezond zitten!HAG kantoormeubilair ergonomie werkplek Den Haag Heering Office

Zoekt u een ergonomische bureaustoel conform NPR-norm?

In onze ergocorner kunnen wij u een groot aantal ergonomische bureaustoelen conform de NPR1813-norm  laten zien. De Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR geeft aanwijzingen om op een verantwoorde wijze administratieve ruimten en kantoren in te richten. Naast een toelichting op Europese normen, geeft de NPR een gewenste maatvoering voor de Nederlandse situatie. In NPR 1813 wordt de term ‘Nederlandse werkstoel’ gelanceerd. De Nederlandse werkstoel heeft een maatvoering die het mogelijk maakt dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking optimaal gebruik kan maken van de kantoorstoel.

Wat is een gezonde zithouding?

Onze ergonomische bureaustoelen voldoen aan de NPR1813-norm en laten u gezond zitten. Tijdens het zitten scharnieren vooral uw knieën en bekken. Onze zitoplossingen scharnieren op exact dezelfde plaatsen. Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. Ook kunnen wij ergonomische bureaustoelen laten zien die geschikt zijn voor werken op verschillende hoogtes of aan een ergonomisch bureau. Wij voorzien u ook op uw werkplek graag van een ergonomisch advies. Op die manier is uw werkplek optimaal ingesteld en afgestemd op de actuele taken.

Senator-kantoormeubelen Den Haag Iworkchair Heering Office

HÅG Capisco kantoorinrichting - kantoormeubelen Den Haag Heering Office ergonomie 2

capisco Heering Office Den Haag

Wilt u proefzitten?

Wij helpen u graag!