HAG kantoormeubilair ergonomie werkplek Den Haag Heering Office 2

Bureaustoel met NEN-EN 1335 of NPR 1813 normering

Zoekt u een bureaustoel met de NEN-EN 1335 of de NPR 1813 normering? Dan bent u aan het goede adres! Bekijk ons ruime aanbod genormeerde bureaustoelen in onze showroom.

Verschil NEN-EN 1335 en NPR 1813 normering

Vanwege de lengteverschillen tussen mensen in Europa is er een normering in het leven geroepen voor bureaustoelen: de NEN-EN 1335 normering (Nederlandse Ergonomie Norm-Europese Norm). In Nederland zijn de lengteverschillen tussen personen nog iets extremer en daarom is voor Nederland de NPR 1813 richtlijn toegevoegd (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Dit is een norm voor de maatvoering van bureaustoelen. Beide normeringen zijn ARBO-verantwoord, maar de NPR 1813 richtlijn verlangt iets ruimere verstelmogelijkheden voor de zitting en armsteunen zodat zowel kleine als lange mensen van dezelfde bureaustoel gebruik kunnen maken.

Meer over bureaustoelen

RH Mereo werkplekonderzoek Heering Office Den Haag

HAG kantoormeubilair ergonomie Den Haag Heering Office 5

Kom eens langs in onze showroom!

Een bureaustoel wilt u natuurlijk eerst uitproberen. Of het nu voor uw thuiswerkplek of voor op kantoor is, de stoel moet instelbaar zijn naar uw postuur en naar uw wensen. Kom in onze showroom testen en proefzitten. Heeft u een ideaal model gevonden dan kunt u altijd een middagje komen werken om te stoel wat langer uit te proberen.

Speciaal voor thuiswerkers hebben wij een aantal stoelen geselecteerd in verschillende prijsklassen welke allen voldoen aan de Europese normering. Kom eens langs in onze showroom!

Klik hier voor onze thuiswerkplek aanbiedingen

Senator I-work chair ergonomische stoel Heering Office Den Haag

HAG kantoormeubilair ergonomie Den Haag Heering Office 2

HAG kantoormeubilair ergonomie werkplek Den Haag Heering Office 2

Bureaustoel met NEN-EN of NPR-richtlijn nodig?

Vraag ons advies!