RBM

Heering Office biedt met RBM, meubilair voor alle plekken waar mensen elkaar ontmoeten!

RBM heeft een gevarieerd aanbod van stoelen en tafels voor vergader-, conferentie- en ontmoetingsruimtes, voor kantines, scholen, publieke ruimtes en andere plekken waar mensen elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en gezellig samen zijn. RBM meubilair is mooi en functioneel en biedt de tijdloze charme van Scandinavisch design.

RBM Noor voor vergaderen, restaurants en kantines

De RBM Noor serie is de meest recente collectie van de moderne veelzijdige stoel met een sterke Scandinavische identiteit. De RBM Noor is leverbaar in allerlei varianten. Het onderstel is verkrijgbaar met houten poten in donker of blank hout, maar ook met metalen gespoten poten, met sledeframe of met verrijdbaar onderstel leverbaar. De comfortabele kunststof kuipzitting is verkrijgbaar in allerlei moderne pasteltinten en is ook leverbaar in gestoffeerde varianten. Meer kantinemeubilair

RBM tafels

Of de ruimte nu bedoeld is om te werken, voor ontmoeten, vergaderen of dineren, de brede collectie RBM tafels komt tegemoet aan alle verschillende wensen. RBM tafels worden gekenmerkt door hun verfijnde design, slimme oplossingen en duurzaamheid.

 bezoekersstoel Heering Office Den Haag

rbm stapelstoel Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op