Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is op elke werkplek onmisbaar en actief zitten staat centraal bij een gezonde werkomgeving. Een groot aantal ergonomische bureaustoelen kunt u uitproberen in onze showroom.

Zoekt u een goedkope, ergonomische of een designmodel bureaustoel?

Of u nu een goedkope bureaustoel, een ergonomische bureaustoel of een geavanceerd designmodel wilt aanschaffen, Heering Office zorgt voor een passende oplossing ook voor uw thuiswerkplek. In onze showroom kunt u zeer veel modellen testen en zelfs een favoriet model als proefopstelling op uw (thuis)werkplek uitproberen.

 

Klik hier om onze showroom te bezoeken

 

Zitinstructie volgens Arbonormen

Voor een compleet werkplekonderzoek kunt u ook bij ons terecht evenals voor een ergonomisch advies. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan. Heeft u eenmaal de juiste ergonomische werkplek gevonden dan staan onze adviseurs voor u klaar om uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau op de juiste standen in te stellen.

Ruim assortiment bureaustoelen in onze showroom

Bekijk hieronder het overzicht met enkele voorbeelden uit de ruime collectie bureaustoelen van Bèta, Häg, Herman Miller, RH, Sedus en Senator.

Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Toe aan een nieuwe bureaustoel?

Vraag onze hulp