Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is op elke (thuis)werkplek onmisbaar en actief zitten hoort bij een gezonde werkomgeving. Een groot aantal ergonomische bureaustoelen kunt u uitproberen in onze showroom.

Zoekt u een goedkope, ergonomische of een designmodel bureaustoel?

Of u nu een goedkope bureaustoel, een ergonomische bureaustoel of een geavanceerd designmodel wilt aanschaffen, Heering Office zorgt voor een passende oplossing op kantoor en ook voor uw thuiswerkplek. In onze showroom kunt u zeer veel modellen testen en voor werkgevers bestaat de mogelijkheid een favoriet model als proefopstelling op de werkplek uit te proberen. Ook voor de populaire ergonomische zadelstoel Capisco bent u bij ons aan het juiste adres!

Klik hier voor onze speciale thuiswerk aanbiedingen

 

Capisco bureaustoel Heering Office Den Haag

HÅG Capisco kantoorinrichting - kantoormeubelen Den Haag Heering Office ergonomie 2

Zitinstructie volgens Arbonormen

Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Na een tijd kan men behoorlijke klachten krijgen: rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding ook als u thuis werkt.

Voor een compleet werkplekonderzoek kunt u ook bij ons terecht evenals voor een ergonomisch advies. De adviseurs van Heering Office kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder rug-, schouder-, en nekklachten er ontstaan.

Bureaustoel en bureau juist afstellen

Heeft u eenmaal de juiste ergonomische werkplek gevonden dan staan onze adviseurs voor u klaar om uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau op de juiste standen af te stellen.

Wat is een gezonde zithouding? 

Onze ergonomische bureaustoelen voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 norm en laten u gezond zitten. Tijdens het zitten scharnieren vooral uw knieën en bekken. Onze zitoplossingen scharnieren op exact dezelfde plaatsen. Hierdoor beweegt de stoel met u mee wanneer u van zithouding verandert en beweegt de stoel niet als u niet beweegt. Kortom u bent en blijft de baas in uw eigen zitoplossing en behoudt een rechte rug. Ook kunnen wij ergonomische bureaustoelen laten zien die geschikt zijn voor werken op verschillende hoogtes of aan een ergonomisch bureau. Wij voorzien u ook op uw werkplek graag van een ergonomisch advies. Op die manier is uw werkplek optimaal ingesteld en afgestemd op de actuele taken

Zoekt u een ergonomische bureaustoel conform NPR-norm?

In onze ergocorner kunnen wij u een groot aantal ergonomische bureaustoelen volgens de NPR1813-norm  laten zien. De Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) geeft aanwijzingen om op een verantwoorde wijze administratieve ruimten en kantoren in te richten. Omdat in Nederland de gemiddelde lengte van de mensen langer is dan in de rest van Europa geeft de NPR een gewenste maatvoering voor de Nederlandse situatie. De Nederlandse werkstoel heeft een maatvoering die het mogelijk maakt dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking optimaal gebruik kan maken van de kantoorstoel. Klik hier voor het verschil tussen NEN-EN en NPR richtlijn

Ruim assortiment bureaustoelen in onze showroom

Bekijk hieronder het overzicht met enkele voorbeelden uit de ruime collectie bureaustoelen van Bèta, Häg, Herman Miller, RH, Sedus en Senator.

Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Toe aan een nieuwe bureaustoel?

Vraag onze hulp!