HÅG Capisco kantoormeubelen werkplek ergonomie Den Haag Heering Office

Capisco

Een Capisco zadelstoel voor het ultieme actieve zitcomfort

Het Zweedse merk Häg uit de Flokk-groep biedt bureaustoelen met intelligente en revolutionaire zitoplossingen. De Capisco bureaustoel van Häg is hier een goed voorbeeld van en brengt vorm en functie samen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam stimuleert. Kortom, het ultieme actieve zitcomfort ervaart u op deze Capisco bureaustoel. De Capisco van Häg is licht in gewicht, bestaat uit weinig componenten, is gemaakt van goede materialen, heeft een lange levensduur en beschikt over het basisprincipe cradle-to-cradle. Meer over Häg

Capisco Heering Office  Capisco Heering Office

Capisco, tijdloos designicoon

De Capisco van Häg heeft een unieke vorm welke is geïnspireerd op de vorm van een zadel en de houding van een ruiter daarop. U heeft allerlei mogelijkheden om te zitten of om half rechtop te staan waarbij u wordt aangespoord om in beweging te blijven. Door de unieke zadelvorm zit u te allen tijde rechtop met het bekken gekanteld. Dit voorkomt lage rugklachten en andere fysieke problemen. De Capisco is leverbaar met een kunststof zitting in diverse moderne kleuren, maar ook gestoffeerd in allerlei mooie designs. Ook het onderstel is in diverse kleurstellingen leverbaar en er zijn allerlei opties om de stoel uit te breiden, zoals een voetenring of een hoofdsteun.

Capisco thuiswerk aanbieding

 

HÅG Capisco kantoorinrichting - kantoormeubelen Den Haag Heering Office ergonomie

Capisco Heering Office Den Haag

Capisco, ergonomisch wonder!

De unieke zadelvorm van deze stoel zorgt ervoor dat u rechtop zit met een gekanteld bekken. Deze actieve houding voorkomt lage rugklachten en ander ongemak. De Capisco is leverbaar in een gestoffeerde uitvoering, maar ook in een kunststof variant met een gestoffeerde inleg in de zitting. Deze goedkopere kunststof variant is leverbaar in diverse moderne kleurstellingen en in drie verschillende framekleuren.

Capisco, ideaal achter uw zit-sta bureau

De Capisco heeft het zgn. ‘Balanced Movement Mechanism’. Dit mechanisme zorgt ervoor dat het lichaam constant balanceert op de stoel en daardoor blijft het continu in beweging. Dit zorgt voor een goede bloedcirculatie wat tot gevolg heeft dat u meer energie heeft en een betere concentratie. Met de Capisco kunt u in veel houdingen achter uw zit-sta bureau plaatsnemen. Zo blijft u lekker in beweging!

 

HÅG Capisco kantoormeubelen werkplek ergonomie Den Haag Heering Office

Wilt u een Capisco uitproberen?

Kom langs in onze showroom!