huisvestingsadvies Heering Office Den Haag

Huisvestingsadvies

Blijft u op uw huidige locatie of gaat u verhuizen? Geen makkelijke keuze want meestal beschikt u niet over alle informatie die nodig is om een afgewogen besluit te nemen...

Verhuizen of uw huidige locatie verbouwen?

In samenwerking met Studio Heering kunnen wij u helpen om antwoord te geven op deze vraag. Sterker nog, wij stellen vragen die bij u niet zijn opgekomen. Zo denken wij pro-actief met u mee!

Onderzoek op basis van de 3 G’s

Door gedegen onderzoek op basis van de 3 G’s: gebied, gebouw, gebruiker kunnen er onverwachte en verrassende maatoplossingen bedacht worden. Wij brengen hierbij de bestaande gebiedsfactoren en infrastructuur van de huisvesting in kaart en verbinden deze met uw wensen en eisen.

Draagvlak voor het te bereiken resultaat

Bent u eruit dan brengen we de werkzaamheden, de begroting en de tijdsplanning in kaart. Wij betrekken u en uw team bij het onderzoek om zo draagvlak te creëren voor het te bereiken resultaat. Daarnaast willen wij graag een langdurige relatie opbouwen en kunnen wij ook uw contractmanagement verzorgen zoals het huurcontract of het heronderhandelen van alle facilitaire contracten.

huisvestingsadvies Heering Office Den Haag

Zoekt u nieuwe huisvesting?

vraag ons advies!