RH kantoormeubelen Den Haag bureaustoel mereo Heering Office

RH

RH voor actief zitten!

Wij leveren graag de bureau- en werkstoelen van RH. De stoelen van RH zijn zo ontworpen dat ze helpen om een rechte lichaamshouding aan te nemen, het lichaam ontlasten en zitten met een grote bewegingsvrijheid stimuleren. Dat doen ze al sinds 1977 toen het bedrijf werd opgericht door Rolf Holstensson.

Zoekt u een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat de mens onopgemerkt zo veel mogelijk beweegt. De bureaustoelen van RH zijn zo ontwikkeld dat het bewegen optimaal wordt aangestuurd. De functionele designstoelen bevorderen de ergonomische houding en dus ook het comfort. RH bureaustoelen hebben een positieve invloed op uw prestaties, zijn duurzaam gefabriceerd en werken mee aan een bewegende werkomgeving.

RH stoelen

De collectie RH stoelen bestaat uit stoelen die een aangename zitervaring bieden in bezoekersruimtes, wachtruimtes, conferentieruimtes en vergaderruimtes. De bezoekersstoel, vergaderstoel en loungestoelen voor minder formele kantooromgevingen bieden een kantoorinrichting die mooi en comfortabel is. De collectie RH vergaderstoelen is uitermate geschikt voor een geslaagde en geconcentreerde vergadering.

RH werkstoelen

Bij de RH werkstoelen staan een ergonomische zithouding, comfort en bewegingsvrijheid centraal. Werkstoelen zijn stoelen die uitermate geschikt zijn voor onder andere scholen, ziekenhuizen, kassa’s, industriele omgevingen en laboratoria en bieden extra ontlasting van de rug en benen. In verband met werken op verschillende hoogtes zijn de zitting- en rugleuninghoeken van de werkstoelen van RH traploos verstelbaar. Meer over ergonomische stoelen

RH kantoormeubelen Den Haag bureaustoel mereo Heering Office

RH kantoormeubelen Den Haag lounge chair Heering Office

RH kantoormeubelen Den Haag stoel zit-sta werkplek activ Heering Office

RH kantoormeubelen Den Haag conferentiestoel visit Heering Office

RH kantoormeubelen Den Haag bureaustoel mereo Heering Office

Interesse?

Neem contact op