thuiswerkplek Heering Office Den Haag

Jouw thuiskantoor! Inrichting, inspiratie en ergonomische tips

Thuiswerken door Corona?

Voldoet de keukentafel en de eetkamerstoel niet meer aan uw wensen? Wilt u snel een fijne en ergonomische thuiswerkplek dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een verstelbaar bureau of een ergonomische bureaustoel kopen? Voor de werkgever bestaat de mogelijkheid om een thuiswerkplek te leasen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Meest verkochte thuiswerkproducten

KIJK HIER VOOR ONZE SPECIALE AANBIEDING

Snel een fijne thuiswerkplek kopen of leasen?

Wilt u snel een fijne en ergonomische thuiswerkplek dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen snel leverbare bureaus welke desgewenst in hoogte verstelbaar zijn en in allerlei verschillende maatvoeringen leverbaar zijn. Voor een werkgever bestaat de mogelijkheid om een thuiswerkplek te leasen. Vraag naar onze voorwaarden. Meer informatie over bureaus

ergonomische (thuis)werkplek Heering Office Den Haag

Verstelbaar bureau thuiswerkplek Heering Office Den Haag

Hoe kan ik gezond thuiswerken?

Zit u gedwongen thuis te werken aan uw eetkamerstoel? Dat kan beter! Bent u op uw werk een goed zittende ergonomische bureaustoel gewend dan is het thuis even wennen als u aan de eetkamertafel terecht komt. Bij ons kunt u terecht voor snel leverbare bureaustoelen die compleet op uw gewenste zitcomfort kunnen worden ingesteld. Kom langs of informeer naar ons zeer brede aanbod van merken en type bureaustoelen. Meer informatie over bureaustoelen

Breed aanbod bureaustoelen voor thuiswerkers

Wij hebben alles in huis om u thuis gezond en ergonomisch thuis te laten werken. Neem een kijkje in onze ergocorner in onze showroom. De stoffering van onze bureaustoelen is in allerlei kleurstellingen verkrijgbaar en ook de onderstellen en armleggers zijn in verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar. Zo matcht uw bureaustoel mooi met uw interieur!

Gezond thuiswerken aan een zit-sta bureau

Een bureau dat naar wens ingesteld kan worden is belangrijk voor een ergonomische houding. Door te lang in één houding te zitten achter het bureau worden vele lage rug-, nek en armklachten veroorzaakt. Met een dynamisch ingerichte werkplek  kan men eenvoudig van werkhouding afwisselen. Een ergonomisch zit-sta bureau is hiervoor de ideale oplossing! Wij hebben verschillende direct leverbare zit-sta bureaus.

KLIK HIER OM ONZE SHOWROOM TE BEZOEKEN

thuiswerken met Herman Miller Aeron Heering Office Den Haag

thuis werken met Herman Miller Embody Heering Office Den Haag

Hulpmiddelen nodig om thuis te werken?

Ook voor hulpmiddelen zoals een laptopstandaard, een toetsenbord of een ergonomische muis kunt u bij ons terecht. Alles om ook op een gezonde manier thuis te kunnen werken, hebben wij in huis. Meer informatie over ergonomische producten

Ergonomische producten voor thuiswerken Heering Office Den Haag

ergonomische producten deskbike Heering Office Den Haag

Thuiswerkplek passend in het interieur?

Ook een thuiswerkplek kan er leuk uitzien en mooi passen in je interieur. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden en naar onze uitgebreide collectie huiselijke thuiswerkplekken.

thuiswerken door corona

thuiswerkplek Heering Office Den Haag

Informatie nodig over thuiswerken?

Vraag ons advies!