Kusch+Co kantoormeubelen Den Haag grote tafel - stoelen Heering Office

Kusch + Co

Kwaliteit is onvervangbaar!

Zo luidt de bedrijfsfilosofie van Kusch+Co. Het streven naar kwaliteit staat centraal bij Kusch+Co, waardoor alle producten over een optimale functionaliteit en duurzaamheid beschikken. De producten lopen uiteen van wacht- en ontvangstmeubilair, kantoormeubilair zoals bureaus en bureaustoelen, conferentiezalen inclusief tafelseries met verschillend materiaal en afmetingen en kantinemeubilair. Alle producten hebben een voorbeeldige vormgeving, uitstekende ergonomie en hoge gebruikswaarde. Heering Office levert de complete lijn van Kusch & Co meubilair.

Kusch+Co wachtruimte en ontvangstruimte

De ontvangstruimte van uw organisatie moet een duidelijke identiteit van de organisatie weergeven. Met de producten van Kusch+Co is uw wacht- en ontvangstruimte voorzien van prachtige stoelen, banken en tafels. Het strakke design van de Kusch+Co meubels zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens het wachten.

Kusch+Co eet-, pauze- en recreatieruimtes

Heering Office levert alle producten die op een positieve manier uw eetruimte, pauzeruimte of recreatieruimte opvullen. Door middel van ergonomisch verantwoorde stoelen neemt u vaker de tijd om even te ontspannen en te genieten van de voorzieningen in het bedrijfsrestaurant. De comfortabele series van Kusch+Co bieden zowel werknemers als gasten een plezierige ervaring.

Kusch+Co kantoormeubilair

De hoogwaardige ergonomische bureaumeubelen van Kusch+Co stimuleren u om te bewegen tijdens uw werkzaamheden. Ze stimuleren creativiteit en het houden van dialogen. De collectie kantoormeubilair bestaat uit bureaustoelen, conferentiestoelen, tafels, kasten en bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit stelt de medewerker in staat om zo ergonomisch verantwoord mogelijk te werken.

Kusch+Co conferentie- en seminarmeubilair

Een ander soort kantoormeubilair zijn de conferentie- en seminarmeubelen van Kusch+Co. Met de juiste conferentiestoel en conferentietafel zorgt een organisatie voor een identiteit die door het gehele bedrijf zichtbaar is. De perfect ingerichte ruimte zorgt voor een fijne vergadering of een bijzondere conferentieomgeving. Meer vergadermeubilair

Kusch+Co auditoriummeubilair

Het auditoriummeubilair van Kusch+Co zijn uitermate geschikt voor concertzalen, evenementhallen of presentatieruimtes. De duurzame stoelen hebben allen een verschillende verschijningsvorm, waardoor er altijd wel een stoel tussen zit die past bij uw (werk)omgeving. De tafelseries zijn bestelbaar in verschillende kleuren, maten en het is eventueel mogelijk om tafels te bestellen met verborgen wielen.

Kusch+Co woon- en verpleegmeubilair

De huiselijke collectie woon- en verpleegmeubilair van Kusch+Co schept een gezellige, huiselijke sfeer. De eigentijdse uitvoeringen en het comfort van het meubilair biedt de gebruiker een optimale ervaring. Kies voor een functionele projectstoel, instelbare verpleegstoelen of modern loungemeubilair van Kusch+Co, wanneer u op zoek bent naar woon- en verpleegmeubilair. Meer informatie over zorgmeubilair

Kusch+Co kantoormeubelen Den Haag tafel - stoelen Heering Office

Kusch+Co kantoormeubelen Den Haag kantinemeubilair Heering Office

Kusch+Co kantoormeubilair Den haag vergadertafel Heering Office

Kusch+Co kantoormeubelen Den Haag grote tafel - stoelen Heering Office

Interesse?

Neem contact op