Vepa kantoormeubilair Den Haag kantoorinrichting - bureau Heering Office

Vepa

Vepa produceert duurzaam!

Vepa heeft al sinds de oprichting in 1971 ervoor gekozen om meubilair te vervaardigen uit hout en kon zich daardoor steeds verder ontwikkelen op het gebied van verantwoord ondernemen. Bomen kunnen vanaf 20 tot 120 jaar een prachtige grondstof leveren. Er is geen ander bouwmateriaal dat met zo weinig energie wordt geproduceerd dan hout en bovendien zijn de lichtgewicht bladen van Vepa gemaakt van gerecycled papier, waardoor ze veel minder grondstoffen en energie verbruiken.

Vepa bureaus

De bureaus van Vepa zijn eenvoudig te herkennen aan de strakke lijnen en het gebruik van kleur, waardoor er een dynamische kantooromgeving ontstaat. De naadloze frameconstructies geven een strakke uitstraling en de bureaus zijn in hoogte verstelbaar, waardoor er een perfecte werkhoogte gecreëerd wordt. Dit is zeer belangrijk tijdens het inrichten van een ergonomische werkplek.

Vepa kantoormeubilair Den Haag kantoorinrichting - bureau Heering Office

Vepa kantoormeubelen Den Haag kantoorinrichting - werkplek Heering Office

Vepa stoelen 

Vepa stoelen kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige collectie stoelen in uw bedrijfskantine of een fijne stoel tijdens de wekelijkse afdelingsvergadering. Ook zijn de stoelen geschikt als ontvangstmeubilair en de fauteuils van Vepa geven een extraatje aan uw werkplekomgeving.

Vepa vergadermeubilair en kantinemeubilair

De collectie tafels van Vepa bestaat uit vergadertafels, verrijdbare klaptafels, bijzettafels en lestafels. Ook bij de Vepa tafels staat het uitgekiend lijnenspel centraal, waardoor u keuze heeft uit een legio smaakvolle meubels. Bij de vergadertafels van Vepa is er rekening gehouden met het feit dat er tijdens een vergadering veel mensen een plekje moeten krijgen in de ruimte. Vepa levert ook stevig kantinemeubilair van makkelijk te reinigen materiaal. Meer vergadermeubilair

Vepa kantoormeubelen Den Haag ontvangstmeubilair Heering Office

Vepa kantoormeubilair Den Haag kantoorinrichting - bureau Heering Office

Interesse?

Neem contact op