Mikomax kantoormeubelen Den Haag zit-stawerkplek ergonomie Heering Office

Mikomax

Mikomax is toonaangevend op het gebied van kantoor- en hotelinrichting.

Heering Office levert de producten van Mikomax. Mikomax heeft een uiteenlopende collectie directiemeubilair, werkplekmeubilair, opbergmeubilair en meubilair voor receptie- en conferenceruimtes. Mikomax produceert de producten op zo’n manier dat er rekening gehouden wordt met de ergonomische aspecten die van belang zijn bij het inrichten van uw werkplek.

Mikomax directie

Het hoogwaardige directiemeubilair van Mikomax beschikt over subtiele details en hoogwaardige materialen. De verschillende stijlen die Mikomax biedt, geven u de mogelijkheid om uw werkomgeving zo in te richten dat het volledig naar uw wens is. Mikomax directielijnen bestaan veelal uit een serie bureaus, vergadertafels, bijzettafels, bureauaccessoires zoals containers en bijpassende kasten.

Mikomax werkplekken

Werkplekken worden steeds flexibeler en een open kantoorruimte is tegenwoordig een must, maar bij deze nieuwe ontwikkelingen horen wel nieuwe meubels. De werkplekken van Mikomax spelen perfect in op de nieuwe trends. Denk aan duowerkplekken en zit-sta werkplekken.

Mikomax opbergen

Het Mikomax kastenprogramma valt uitstekend te combineren met de werkplekken collectie en het directiemeubilair. Kies voor het kastenprogramma van Mikomax om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw kantoor. De collectie opbergmeubilair bestaat uit archiefkasten, ladenkasten, ladenblokken, garderobekasten en magazijnkasten.

Mikomax receptie

De moderne receptiemeubelen van Mikomax beschikken over een fris design en doordachte mogelijkheden met betrekking tot het volledig uitbreiden en afmaken van uw receptie. Mikomax receptiemeubilair bestaat uit een brede selectie van materialen, kleuren, combinaties en mogelijkheden, waardoor iedere receptie volledig voorzien wordt van de juiste meubelen. Meer ontvangstmeubilair

Mikomax conferentie

De conferentietafels van Mikomax zijn in diverse maten en uitvoeringen bestelbaar en beschikken over een aantal slimme kabeloplossingen, waardoor u uw bekabeling gemakkelijk netjes kunt wegwerken. Ook zijn de mogelijkheden met betrekking tot conferentiestoelen oneindig. De ruime collectie Mikomax conferentiestoelen bestaat voornamelijk uit strakke stoelen met een stoere uitstraling.

mikomax kantoormeubelen Den Haag tess vergadertafel Heering Office

mikomax kantoormeubelen Den Haag primo bureau Heering Office

mikomax kantoormeubilair Den Haag receptie ontvangstmeubilair Heering Office

Mikomax kantoormeubelen Den Haag zit-stawerkplek ergonomie Heering Office

Mikomax kantoormeubelen Den Haag zit-stawerkplek ergonomie Heering Office

Interesse?

Neem contact op