Human Office kantoorbenodigdheden Heering Office

Human Office

De producten van Human Office bieden een totaaloplossing in uw werkomgeving

Wij leveren de ergonomische oplossingen, projectaccessoires, cablemanagement producten, scheidingswanden en akoestische wanden van Human Office die oplossingen bieden voor ieder kantoor.

Human Office ergonomische oplossingen

Het veelzijdige assortiment van Human Office biedt u de mogelijkheid om oplossingen te vinden voor de vele ergonomische problemen rondom uw werkplek. Kies bijvoorbeeld voor een CPU-houder, concepthouders of een notebookstandaard om uw werkplek ergonomisch in te richten en uw gebruiksmogelijkheden uit te breiden. Human Office flatscreenarmen zijn een simpele oplossing voor ergonomische problemen.

Human Office bureau-accessoires

De collectie bureauaccessoires van Human Office is zeer functioneel en alle producten hebben een duidelijke functie: uw werkplek optimaliseren. Human Office bureauaccessoires bestaan uit verschillende opbergmogelijkheden, bieden een oplossing om uw spulletjes netjes op te bergen en de voetensteun maakt uw bureauwerk comfortabel.

Human Office cable management

Heering Office levert alle cable management producten van Human Office. Cable management heeft een aantal pluspunten. Uw werkplek krijgt een geordende en overzichtelijke uitstraling, de kans op brandgevaar vermindert, de kwaliteit en prestaties van uw netwerk en randapparatuur verbetert en het verlies van data en functionele arbeid wordt vermeden.

Human Office klokken en kalenders

De klokken en kalenders van Human Office hebben een tijdloze, moderne uitstraling en de collectie loopt uiteen van een klassieke klok en klokken met een omvang van maar liefst één meter tot digitale kalenders.

Human Office kapstokken

Kapstokken van Human Office hebben een strakke uitstraling, waardoor er een overzichtelijke en opgeruimde ruimte ontstaat. De collectie bestaat uit wandkapstokken, staande kapstokken en magnetische kapstokhaken. Alle kapstokken zijn onderdeel van een serie en bieden u de mogelijkheid om de gekozen stijl door te voeren in de rest van uw kantooromgeving.

Human Office akoestische oplossingen

De samenstelling van uw werkplek kan een negatief effect hebben op de akoestiek. Het kan zijn dat geluiden door de ruimte galmen of dat u veel last heeft van telefonerende collega’s. Is dit bij u ook het geval? Kies dan voor de akoestische oplossingen van Human Office. De collectie akoestische oplossingen bestaat uit akoestische scheidingswanden, kastenwanden, wandpanelen, plafondpanelen en zwevende akoestische panelen.

Human Office verlichting

Van sfeerverlichting tot werkplekverlichting, de collectie verlichting van Human Office biedt voor iedere smaak de juiste lampen. De bureaulampen hebben een strakke uitstraling en zijn instelbaar, waardoor u de juiste hoeveelheid licht kunt creëren. Op zoek naar sfeerverlichting? Kies dan voor de collectie hanglampen, staande lampen of tafellampen van Human Office.

Human Office kantoorartikelen Heering Office

Human Office kantoorbenodigdheden Heering Office

Human Office kantoorbenodigdheden Heering Office

Interesse?

Neem contact op