HÅG Capisco kantoormeubelen werkplek ergonomie Den Haag Heering Office

Werkplekonderzoek

Hoe beter een werkplek is ingericht, hoe hoger de arbeidsproductiviteit is en hoe minder lichamelijke klachten ontstaan. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de werkplek. Is uw werkplek goed ingericht?

Wat is een werkplekonderzoek?

Een compact werkplekonderzoek bestaat uit een inventarisatie van de persoonlijke werkplek. Hierbij gaat het om de instelling van de juiste hoogte van uw ergonomische bureau, de juiste instelling van uw ergonomische bureaustoel en de juiste afstand en hoogte van uw beeldscherm. Aanpassingen aan bijvoorbeeld bureaustoel of bureauhoogte worden zo mogelijk direct doorgevoerd. Tijdens een uitgebreid werkplekonderzoek wordt er ook gekeken naar de persoonlijke werkomgeving van de werknemer. Denk hierbij aan de verlichting, akoestiek en de werkplekopstelling. De werkhouding en de werkplekinrichting worden geobserveerd en geanalyseerd en hieruit volgen persoonlijke aanbevelingen voor de werknemer. Grote aanpassingen en aanbevelingen over de aanschaf van ergonomische producten worden in een adviesrapport teruggekoppeld aan de werkgever.

Werkplekpaspoort

Naast de persoonlijke aandacht en aanpassingen tijdens beide werkplekonderzoeken krijgt u een persoonlijk werkplekpaspoort. Dit is een document waarin de individuele instellingen van uw werkplek staan genoteerd, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte. Bovendien wordt er ook gelet op de wettelijke kaders en arbo-richtlijnen. Met deze aanpak realiseren wij een totaaloplossing.

Ergocorner

Uiteraard hebben wij ook het assortiment om ons advies handen en voeten te geven. Kom een kijkje nemen in onze ergocorner aan de Zoutmanstraat 30-36 en kom ervaren en voelen hoe uw lichaamshouding en werktechnieken kunnen worden verbeterd. U kunt hier proefzitten op onze ergonomische bureaustoelen aan onze ergonomische bureaus. Heeft u uw droomstoel gevonden dan kunt u deze stoel meenemen voor een proefplaatsing zodat u gedurende langere tijd de stoel kunt uitproberen op uw eigen werkplek. In onze ergocorner kunt u ook testen hoe u onze ergonomische producten ervaart, zoals bijv. een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord of een laptopstandaard.

HAG kantoormeubilair ergonomie Den Haag Heering Office 2

HAG kantoormeubilair ergonomie Den Haag Heering Office

HÅG Capisco kantoormeubelen werkplek ergonomie Den Haag Heering Office

Wilt u een afspraak?

Bel mij terug