Artifort kantoormeubelen Den Haag 500 series Heering Office

Artifort

Tijdloos design van Artifort

De exclusieve en oogstrelende meubels van Artifort staan voor tijdloos design. De vorm en fuctie van de meubelen zijn toonaangevend en van topkwaliteit. Heering Office levert graag de producten van Artifort.

Werken met Artifort

De uiteenlopende collectie tafels van Artifort bestaat uit werktafels, bijzettafels en dinertafels, allen aan te passen naar uw wensen. Het Artifort kastenprogramma is verkrijgbaar als dressoir of opbergkast en is in verschillende maten en kleuren te bestellen. Heering Office geeft u de mogelijkheid om het kastenprogramma van Artifort perfect op uw werkomgeving aan te passen. Van twee, drie of vier deuren tot een lage of hoge kast. Heering Office levert ook al het zitmeubilair van Artifort. De Artifort stoelen zijn ontworpen door verschillende toonaangevende designers en voegen altijd iets toe aan de sfeer in uw kantoor.

Artifort ergonomie

Alle producten van Artifort zorgen voor een ergonomische verantwoorde werkomgeving en dragen bij aan een gezonde werkplek waar u professioneel aan de slag kunt. Wilt u meer weten over ergonomie en onze ergonomische producten?

Artifort kantoormeubelen Andrea-family Heering Office

artifort tulip Heering Office Den Haag

Artifort kantoormeubelen Den Haag orange slice Heering Office

Artifort Penguin kantoormeubelen Den Haag Heering Office

artifort kast Heering Office Den Haag

artifort tafel Heering Office Den Haag

Artifort kantoormeubelen Den Haag 500 series Heering Office

Interesse?

Neem contact op.