Hag kantoormeubilair Den Haag capisco ergonomische stoel Heering Office

Häg

Heering Office levert alle producten van HAG

HAG’s visie op het milieu is een pleidooi voor duurzaamheid. Om milieuvriendelijke producten te produceren worden vijf basisprincipes gevolgd: licht in gewicht, weinig componenten, goede materialen, lange levensduur, cradle-to-cradle.

Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie

Aldus HAG dat deel uitmaakt van Flokk, Scandinavië’s toonaangevende groep op het gebied van design en productie van bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. De stoelen van HAG zijn ontworpen om u te stimuleren uw hele lichaam te bewegen, zonder er bij na te denken. Hiervoor heeft HAG het unieke Balanced Movement Mechanism bedacht. In een HAG stoel kantelt de voorkant van de zitting omhoog wanneer u achterover leunt, en omlaag wanneer u voorover leunt. Hierdoor worden uw enkels en kuitspier gestimuleerd om te bewegen, waardoor de bloedcirculatie in uw hele lichaam verbetert. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u efficiënter werken. Meer over Capisco zadelstoelen

HAG bureaustoelen en vergaderstoelen

De originele en trendzettende HAG bureaustoelen zijn een perfecte toevoeging aan uw werkplek, omdat ze de beste zitoplossing bieden voor een dynamische werkomgeving. Een HAG vergaderstoel zorgt voor een fijne vergadering. Het zitcomfort is optimaal door middel van de vorm van de HAG vergaderstoelen. Kies voor uw bureaustoel of vergaderstoel uit verschillende stijlen en kleuren om de vergaderstoel perfect te laten aansluiten op de huidige vergaderomgeving. De HAG vergaderstoelen zijn ook gemakkelijk te gebruiken als bezoekersstoel.

HAG accessoires

HAG beschikt over een aantal accessoires die het bewegen op kantoor nog meer aansporen. De HAG voetensteun is dynamisch, biedt extra vloerhoogte en activeert de bloedcirculatie, terwijl uw voetzolen op een prettige manier gemasseerd worden. De HAG voetenring biedt uw voeten een dynamisch en prettige zitcomfort en is ideaal voor zit-sta werkplekken en hoog zittende werknemers.

capisco Heering Office Den Haag

capisco Heering Office Den Haag

hag sofi Heering Office Den Haag

Hag vergaderstoel Heering Office Den Haag

Hag kantoormeubilair Den Haag capisco ergonomische stoel Heering Office

Interesse?

Neem contact op