showroom Heering Office Den Haag

Over ons

De organisatie Heering Office

Heering Office is op het gebied van kantoorinrichting, kantoorartikelen en ergonomie al sinds jaar en dag een bekende speler in de Haagse markt en daarbuiten. Ons doel is om onze klanten professioneel en duurzaam te ontzorgen. Dat betekent dat wij op al uw huisvestingsvragen een antwoord hebben. Van één bureaustoel tot en met het conceptmatig ontwerpen en uitvoeren van uw complete inrichting. Met onze webshop bestelt u uw kantoorartikelen met één muisklik die wij met onze eigen bezorgservice bij u afgeven op de door u gewenste verdieping of kamer. Ook dat is ontzorgen! Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Persoonlijk contact en concrete afspraken kenmerken onze service.

projectmanagement Heering Office Den Haag

Heering Office Den Haag

Missie Heering Office

Heering Office heeft een missie en die luidt als volgt: “wij willen onze klanten professioneel en duurzaam ontzorgen op het gebied van al hun huisvestingsvragen”. Of het nu gaat om de dagelijkse kantoorartikelen of een complete inrichting op maat ontworpen volgens een bepaald concept, Heering Office zorgt ervoor.

Visie Heering Office

U kunt van ons als enthousiast partner verwachten dat wij onze missie vormgeven als innovatief totaalontzorger van uw werkomgeving vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ons ambitieuze organisatiedoel is het realiseren van een boven marktgemiddelde groei. Een flexibele en gedreven aanpak geeft onze medewerkers de ruimte zich als team én persoonlijk te ontplooien. Dit stimuleert een cultuur waarin eigen initiatief wordt aangemoedigd, met uiterst tevreden klanten tot gevolg.

showroom Heering Office Den Haag

Meer weten over ons?

Neem contact op