TootheZoo kantoormeubilair Den Haag Heering Office

Stiltewerkplek of focusruimte

Een stiltewerkplek, concentratie-unit, focusruimte, scheidingswanden en een belcel zijn allemaal bedoeld om je alleen of met een paar collega's veilig terug te trekken om snel te kunnen focussen of brainstormen binnen de bestaande werkruimte.

Concentratievermogen verbeteren?

Trek je terug in een stiltewerkplek of focusruimte! Nu het thuiswerkadvies is opgeheven, wordt het nog belangrijker om je in de bestaande werkomgeving veilig terug te kunnen trekken om een deadline te halen of even kort te overleggen. Deze vaak mobiele werkplekken kunnen verspreid in de ruimte worden neergezet en kunnen gebruikt worden door één persoon, maar ook door meerdere personen die bijvoorbeeld even kort met elkaar moeten brainstormen.

Stilte-unit met scheidingswanden Heering Office Den Haag

Een gevarieerd aanbod van stiltewerkplekken en focusruimtes

Heering Office levert een zeer gevarieerd aanbod van stiltewerkplekken, focusruimtes en concentratie-units. In diverse akoestische materialen en allerlei kleuren zijn ze verkrijgbaar. Met of zonder overlegtafel, geschikt voor één of meerdere personen en in diverse afmetingen. Een stiltewerkplek kan uiteraard ook gecreëerd worden met modulaire systeemwanden, zie ook: stiltewerkplek met systeemwanden

Haven Pod Senator Heering Office Den Haag

Haven Pod Senator Heering Office Den Haag

Scheidingswanden voor een betere concentratie

Een drukke kantoortuin of andere drukke werkomgeving is in deze Coronapandemie niet meer denkbaar en niet meer werkbaar. Allerlei oplossingen zijn mogelijk, zoals een bureau met scheidingswanden. Tussen de verschillende werkplekken worden akoestische wanden geplaatst welke zelfs kunnen meebewegen met de in hoogte verstelbare werkplek! Ook akoestische scheidingspanelen kunnen hangend tussen de verschillende werkplekken een leuke variant zijn. Kijk hier voor voorbeelden en voor meer akoestische producten.

Even rustig bellen? Dan kan in de belcel!

Voor een rustig belmoment zijn ook allerlei akoestische oplossingen beschikbaar. Een aparte belcel die modulair in de ruimte geplaatst kan worden of een belcel hangend aan de wand? Het is allemaal mogelijk.

project Koppert Cress Heering Office Den Haag

Belcel bij Project Koppert Cress Heering Office Den Haag

TootheZoo kantoormeubilair Den Haag Heering Office

Op zoek naar een stiltewerkplek, focusruimte, concentratie-unit, belcel of akoestische scheidingswanden?

Vraag ons advies!