Cascando kantoormeubelen Den Haag blog meet table Heering Office

Cascando

Cascando gaat uit van de kracht van de unieke uitstraling van uw kantoor!

Heering Office biedt inspirerende inrichtingsproducten van Cascando die een elegant thuiskantoor creëren, een opvallende entree of een stijlvolle ambiance in de vergaderzaal. Met producten van Cascando schenken we aandacht aan architectuur en ruimtelijke verhoudingen door hoogwaardige accessoires te integreren in het interieur.

Met Cascando besteden we zorg aan de ontvangst van uw klanten

Cascando biedt een variëteit aan producten die uw ontvangstruimte compleet maakt, zoals zitelementen, spiegels, paraplubakken, maar ook brochurehouders en prullebakken. Alle producten hebben een strakke uitstraling en zijn mooi op elkaar afgestemd.

Bent u op zoek naar kapstokken, garderobes en bijpassende kledinghangers?

Het aanbod Cascando kapstokken is uiteenlopend en bevat reguliere kapstokken, wandgarderobes en passende kledinghangers. De bijzondere eyecatchers beschikken vaak over symmetrische vormen, waardoor de kapstokken een representatieve uitstraling krijgen. De kapstokken zijn bestelbaar in verschillende vormen, kleuren en maten.

Cascando kapstok Heering Office Den Haag

Cascando kantoormeubelen Den Haag trunk desk Heering Office     Cascando kantoormeubilair Den Haag platform Heering Office

Cascando kantoormeubilair Den Haag rombo table top Heering Office

Cascando kantoormeubelen Den Haag blog meet table Heering Office

Interesse?

Neem contact op