lourens fisher brochurehouder Heering Office Den Haag

Lourens Fisher

Voor producten van Lourens Fisher kunt u bij ons terecht!

Lourens Fisher is al sinds 1993 een gerenommeerde meubelfabrikant die duurzaam designmeubilair ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Het ontwerpen en produceren van de producten gebeurt in Nederland, waardoor er snelle levertijden gehanteerd worden. Lourens Fisher is vooral gespecialiseerd in tafels, maar produceert ook kapstokken en folderstandaards. Het pure vakmanschap maakt de producten van Lourens Fisher architectonische en minimalistische designmeubelen die over de beste kwaliteit beschikken.

Lourens Fisher eettafels, vergadertafels, salontafels en bijzettafels

De collectie eettafels en vergadertafels loopt uit een van kleine, ronde tafels met een rvs poot tot massief houten tafels gemaakt van massief noten of eiken. Bent u op zoek naar een strakke maar chique tafel? Dan is de Lourens Fisher vergadertafel met een glazen tafelblad en stalen onderstel de tafel die u zoekt.

De futuristische vormen van de Lourens Fisher salontafels zijn erg opvallend, waardoor de producten een centrale plek in de werkruimte of ontvangstruimte krijgen. Alle bijzettafels zijn zo ontworpen dat ze elegant ogen en tegelijkertijd stabiel staan. Van chroom en hout tot gekleurde bijzettafels die de ruimte een boost geven, de producten van Lourens Fisher zijn altijd een welkome toevoeging aan uw werkruimte.

Lourens Fisher garderobe

Op zoek naar een stijlvolle en stabiele kapstok met geintegreerde paraplustandaard? Dan is de kapstok van Lourens Fisher perfect voor u. De kapstok vormt een perfecte combinatie met de brochurestandaards van Lourens Fisher. Om de kapstok helemaal af te maken, kunt u kiezen voor de bijpassende kledinghanger. Deze is gebogen uit één stuk, wat hem zeer sterk maakt.

Lourens Fisher brochure opbergers

Heering Office levert alle brochurestandaards van Lourens Fisher. De brochurestandaards zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en materialen. OOk is het mogelijk om te kiezen voor een multifunctionele tafel, die tegelijkertijd ook als brochurehouder gebruikt kan worden. Niet veel ruimte maar toch op zoek naar een brochurehouder? Kies dan voor het wandsysteem van Lourens Fisher. Een perfecte oplossing voor het ordenen van uw documenten.

lourens fisher designmeubilair Heering Office Den Haag

lourens fisher bijzettafel Heering Office Den haag

lourens fisher brochurehouder Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op