Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Bisley

Bisley is gespecialiseerd in stalen opbergmiddelen

Opererend vanuit Bisley in Surrey, in Zuid-Wales met ongeveer 700 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar en ook bij Heering Office.

Bisley is gespecialiseerd in het leveren van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. De Bisley opbergmeubelen zijn divers. Van verschillende soorten draaideurkasten en kledingkasten tot ladeblokken en ladekasten. De open kasten van Bisley zijn uitstekend te gebruiken als boekenkasten of magazineopbergers en het meest flexibele opbergsysteem van Bisley biedt de mogelijkheid om zitplaatsen te creëren op de kasten.

Bisley werken

De bureaulijn van Bisley is sierlijk en past in iedere omgeving. De maatvoering is gemakkelijk te verstellen van 62 cm tot en met 82 cm, waardoor het voor iedere werknemer goed instelbaar is. Het stalen frame geeft een frisse, industriele uitstraling en is te bestellen in de kleur wit en zilver. Het zwevende bureaublad is verkrijgbaar in kersenhout en wit. De bureaulijn van Bisley is ergonomisch verantwoord en zorgt voor beweging in uw werkomgeving.

Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Bisley kantoormeubelen Den Haag kast Heering Office

Bisley kantoormeubilair Den Haag Heering Office

Bisley kantoormeubilair Den Haag Heering Office #2

Bisley kantoormeubelen Den Haag bureau en stoel Heering Office

Interesse?

Neem contact op.