Infrarood verwarming plafondelement

Infrarood verwarming

Duurzaam besparen op gas? Verwarm alleen daar waar het nodig is met infrarood verwarming!

Wat is infraroodwarmte?

Infraroodverwarming bestaat uit onzichtbare infraroodstralingen. De infraroodwarmte wordt gelijkmatig verdeeld ten opzichte van onze reguliere conventiewarmte. De infraroodstralen verwarmen geen lucht, maar alleen materialen die zich in de omgeving bevinden. Warme muren, plafond en vloer zorgen op deze manier voor een comfortabele, niet uitdrogende warmte. Deze infraroodwarmte is vergelijkbaar met de stralen van de zon zonder de schadelijke UV stralen.

infrarood verwarming bij de werkplek

Verwarm waar de behoefte is

Verwarm alleen daar waar het nodig is en bespaar op uw energiekosten! Door plaatselijk te verwarmen met onze infraroodpanelen op maat kan de thermostaat 2 tot zelfs 4 graden lager gezet worden. Ook bespaart u op installatie- en onderhoudskosten van uw CV. Lees hier meer!

Duurzaam verwarmen

De infrarood verwarmingspanelen stoten geen CO2 uit en de aanschafkosten zijn beduidend lager dan de reguliere verwarmingsinstallaties. Infrarood verwarmt efficiënt omdat er geen energie verloren gaat door het verwarmen van de lucht. Bovendien, warme lucht kan snel ontsnappen via een open deur!

 

Infrarood verwarming plafondelement          infrarood plafond verwarming boven werkplek

Infrarood verwarmingspanelen voor het plafond

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plafond. Wij leveren infrarood panelen voor systeemplafond in de vorm van een tegel in twee maatvoeringen die direct in uw systeemplafond geplaatst kan worden. Ook leveren wij diverse hangende infrarood plafond panelen, o.a. in de vorm van een ring in twee maatvoeringen. Deze ringen zijn ook geschikt voor natte ruimtes en u kunt de ring combineren met uw eigen verlichting.  Meer info over onze panelen? Klik hier

 

Infrarood combineren met LED?

Werkplekverwarming en 2x LED 35W werkplekverlichting in één product!

Vanaf het plafond is dit paneel af te hangen op de gewenste hoogte en goed te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan de verwarming en/of de verlichting apart geschakeld worden. Meer info? Klik hier

infrarood verwarming + LED verlichting

Mobiele verplaatsbare infraroodverlichting

Mobiele verplaatsbare infraroodverlichting

Verplaatsbare mobiele infraroodverwarming

Wij hebben verschillende mobiele verplaatsbare panelen in de kleuren wit en zwart en in verschillende maatvoeringen. Lekker warm daar waar u het nodig hebt!

Frontpaneel en design panelen

Ideaal bij de thuiswerkplek of op kantoor achter het bureau. Ook een hangend frontpaneel is leverbaar voor warmte onder het bureau. Nooit meer koude voeten!

Wilt u een mooie design infraroodverwarming? Daar hebben wij oplossingen voor met keramische platen die ook in natte ruimtes kunnen worden toegepast.

 

Frontpaneel infraroodverwarming aan het bureau Design infraroodverwarming

Infrarood verwarming plafondelement

Besparen met infrarood verwarming?

Neem contact op!