Infrarood verwarming plafondelement

Infrarood verwarming

Duurzaam besparen op gas? Verwarm alleen daar waar het nodig is met infrarood verwarming!

Wat is infraroodwarmte?

Infraroodverwarming bestaat uit onzichtbare infraroodstralingen. De infraroodwarmte wordt gelijkmatig verdeeld ten opzichte van onze reguliere conventiewarmte. De infraroodstralen verwarmen geen lucht, maar alleen materialen die zich in de omgeving bevinden. Warme muren, plafond en vloer zorgen op deze manier voor een comfortabele, niet uitdrogende warmte. Deze infraroodwarmte is vergelijkbaar met de stralen van de zon zonder de schadelijke UV stralen.

infrarood verwarming bij de werkplek

Verwarm waar de behoefte is

Verwarm alleen daar waar het nodig is en bespaar op uw energiekosten! Door plaatselijk te verwarmen met onze infraroodpanelen op maat kan de thermostaat 2 tot zelfs 4 graden lager gezet worden. Ook bespaart u op installatie- en onderhoudskosten van uw CV. Lees hier meer!

Duurzaam verwarmen

De infrarood verwarmingspanelen stoten geen CO2 uit en de aanschafkosten zijn beduidend lager dan de reguliere verwarmingsinstallaties.  Infrarood verwarmt efficiënt omdat er geen energie verloren gaat door het verwarmen van de lucht.  Bovendien, warme lucht kan snel ontsnappen via een open deur!

Verwarmingspanelen op maat

Onze infrarood verwarmingspanelen zijn leverbaar in standaardmaten. Uiteraard denken wij graag met u mee als er maatwerk nodig is. Verwarmingspanelen zijn leverbaar in wand- en plafondoplossingen. Ook zijn er vrijstaande panelen op een acrylaat voet verkrijgbaar. Meer info over onze panelen? Klik hier

infrarood verwarming gecombineerd met LED-verlichting

Infrarood combineren met LED?

De mogelijkheid bestaat om infrarood verwarmingspanelen te combineren met LED-verlichting. Een standaard verwarmingspaneel met LED-verlichting hebben wij in ons assortiment. De elementen kunnen voorzien worden van textiel covers of akoestische materialen zodat de panelen mooi passen in uw interieur. Meer info? Klik hier

Infrarood verwarming plafondelement

Besparen met infrarood verwarming?

Neem contact op!