Score werkstoelen Heering Office Den Haag

Score

Uitgebreid assortiment

Score ontwikkelt en produceert ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Met een eigen Research & Development afdeling worden voortdurend nieuwe en bestaande producten ontwikkeld en verbeterd. Bijna 40 jaar praktijkervaring heeft ertoe geleid dat het merk Score een zeer uitgebreid assortiment stoelen, stahulpen en krukken heeft. Score heeft dan ook een zitoplossing voor elke werkplek en anders maken ze hem speciaal voor u.

Werkstoel die tegen een stootje kan

Om gezondheidsklachten te voorkomen en het ziekteverzuim te verlagen is een goede werkstoel of stahulp, afgestemd op de gebruiker en de werkzaamheden, essentieel. Deze zal bovendien het werkplezier en daarmee de productiviteit verhogen. Een goede werkstoel of stahulp is een investering die zich snel uitbetaalt. Score heeft een ruim assortiment werkstoelen die tegen een stootje kunnen zoals tandartskrukken, assistent stoelen, laboratoria stoelen, maar ook clean room stoelen en RVS stoelen.

Ergonomische accessoires

Het merk Score heeft ook een groot aantal ergonomische accessoires in haar assortiment zoals verschillende in hoogte verstelbare voetenbanken voor allerlei soorten werkruimtes evenenals monitorarmen en flatscreen standaards.

Score at work werkstoel Heering Office Den Haag

score-jumper-zadelstoel-heeringoffice den haag