Heering Huislijn kantinemeubilair

Heering Huislijn

Heering Office levert ook haar eigen Heering Huislijn!

Onze huislijn biedt u een zeer compleet assortiment,van functioneel en praktisch tot eigentijds en design kantoormeubilair. Daarbij staan wij garant voor een echte scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien staan wij borg voor korte levertijden en complete en verzorgde uitleveringen. Het overgrote deel van ons huislijn assortiment wordt conform ISO 9001 en ISO 14001 normering geproduceerd. Dit betekent dat er gelet wordt op het verminderen van afval, hergebruik van materialen en vermindering van CO2 uitstoot.

Heering Huislijn bureaus

De bureaulijnen van Heering Huislijn bestaan uit een basislijn, strakke en praktische bureaus, projectbureaus die geschikt zijn voor individueel werk of in teamverband en bureaus met een strak design. Alle bureaus behoren tot een lijn die uitgebreid kan worden door middel van het toevoegen van kasten, aanbouwtafels, ladenblokken en accessoires die uw werkplek nog meer optimaliseren. Meer bureaus

 

Heering Huislijn electrisch zit/sta bureau

Heering Huislijn basic bureau

Heering Huislijn vergadermeubilair en kantinemeubilair

De collectie zitmeubilair van Heering Huislijn bestaat uit vergaderstoelen, kantinestoelen, barstoelen, fauteuils en banken. Alle producten zijn scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Een ander groot voordeel is dat de producten zo worden gemaakt dat er minder afval aan te pas komt, materialen hergebruikt worden en de CO2 uitstoot verminderd.

Meer vergadermeubilair en meer kantinemeubilair

Heering Huislijn kantinemeubilair

Heering Huislijn vergadermeubilair

Heering huislijn vergadermeubilair

Heering Huislijn kantinemeubilair

Heering Huislijn kantinemeubilair

Interesse?

Neem contact op