FP Collection kantoormeubilair kantine Heering Office copy

FP Collection

FP Collection staat voor Furniture for Professionals

Heering Office levert de ruime collectie van FP die wordt gekenmerkt door strakke lijnen en vormen en daardoor een bijzondere uitstraling krijgt.

Zoekt u stoelen en barkrukken voor uw restaurant of bedrijfstuin?

De collectie stoelen van FP Collection lopen uiteen van gestoffeerde stoelen, houten stoelen en kunststof stoelen tot klapstoelen en bureaustoelen. Alle FP Collection modellen zijn bestelbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. De futuristisch gevormde barkrukken van FP Collection hebben een strakke uitstraling en zijn bestelbaar in kunststof, leer en hout. Door het functionele design, stapelbaarheid en gemakkelijk te reinigen materiaalgebruik zijn de meubels van FP ideaal voor uw restaurant of bedrijfstuin. Klik voor meer bedrijfstuin- en kantinemeubilair

Tafels en verlichting

De FP Collection tafels bestaat uit lage tafels, bijzettafels, statafels en tafels die te gebruiken zijn in bedrijfskantines en vergaderzalen. Van een bistrotafel tot een prachtig houten tafel die de vergaderruimte helemaal af maakt, de FP Collection tafels zijn voor iedere situatie geschikt.

De strakke vormen van de FP Collection lampen zijn een aantrekkingskracht voor aandacht. De collectie bestaat uit hanglampen, staande lampen, wandlampen en bureaulampen.

FP Collection kantoormeubilair Den Haag kantine Heering Office

FP Collection kantoormeubilair Den Haag tuinmeubilair Heering Office

FP Collection kantoormeubelen Den Haag stoelen Heering Office

FP Collection kantoormeubelen Den Haag stoel heering Office

fp-staande-vloerlamp-met-voet-en-kap-geheel-uit-stof Heering Office Den Haag

FP Collection kantoormeubelen Den Haag stapelbare stoelen Heering Office

FP Collection kantoormeubilair kantine Heering Office copy

Interesse?

Neem contact op