Herman Miller Aeron- Heering Office Den Haag

Bureaus

Een goede balans tussen uitstraling, de Arbo-eisen en de functionaliteit van de werkplek? Met onze ruime collectie bureaus heeft u de mogelijkheid om binnen uw budget en gewenste uitstraling de perfecte werkplek te creëren.

Zoekt u een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau?

Kies voor hoogte verstelbare bureaus, waarbij u kunt kiezen uit elektrisch verstelbaar, slinger verstelbaar en handmatig verstelbaar. Kies voor een zit-sta variant van uw ergonomische bureau wanneer u op zoek bent naar een gezonde werkplek. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een gezonde dynamische werkhouding.

De adviseurs van Heering Office zorgen, samen met u, voor een passende oplossing voor iedere werkplek. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw kantoor, thuiswerkplek of andere werkomgeving, de persoonlijke werkwijze van Heering Office zorgt voor een goede samenwerking. De interieurarchitecten van Studio Heering  staan voor u klaar als u op zoek bent naar een compleet inrichtingsplan op maat.

Een bureau voor elke werkplek

Bekijk ons overzicht met enkele voorbeelden uit de ruime collectie bureaus van Drentea, Heering Huislijn, Sedus, Senator.

 

Sedus bureau zit-sta Heering Office Den Haag

Meer informatie?

Herman Miller Aeron- Heering Office Den Haag

Nieuw bureau nodig?

Laat het ons weten