Herman Miller Aeron- Heering Office Den Haag

Bureaus

Een goede balans tussen uitstraling, de Arbo-eisen en de functionaliteit van de werkplek? Met onze ruime collectie bureaus heeft u de mogelijkheid om binnen uw budget en gewenste uitstraling de perfecte werkplek te creëren. Ook voor uw thuiswerkplek!

Zoekt u een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau?

Kies voor hoogte verstelbare bureaus, waarbij u kunt kiezen uit elektrisch verstelbaar, slinger verstelbaar en handmatig verstelbaar. Kies voor een zit-sta variant van uw ergonomische bureau wanneer u op zoek bent naar een gezonde werkplek. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een gezonde dynamische werkhouding. Werk u thuis? Kijk ook dan uit dat u niet teveel in dezelfde werkhouding zit en kies voor een in hoogte verstelbare werkplek. Wij hebben thuiswerkbureaus en bijpassende bureaustoelen in allerlei soorten en maatvoeringen.

Klik hier voor onze aanbiedingen!

 

kantoor bureau

Sedus verstelbaar bureau Heering Office Den Haag

Een bureau voor elke werkplek

De adviseurs van Heering Office zorgen, samen met u, voor een passende oplossing voor iedere werkplek. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw kantoor, thuiswerkplek of andere werkomgeving, de persoonlijke werkwijze van Heering Office zorgt voor een goede samenwerking. Mag uw kantoorinrichting niet te veel kosten en moet het snel leverbaar zijn? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres met onze snel leverbare goedkope bureaus. De interieurarchitecten van Studio Heering staan voor u klaar als u op zoek bent naar een compleet inrichtingsplan op maat.

Bekijk ons overzicht met enkele voorbeelden uit de ruime collectie bureaus van Drentea, Heering Huislijn, Sedus, Senator.

Bezoek onze showroom

Herman Miller Aeron- Heering Office Den Haag

Nieuw bureau nodig?

Laat het ons weten