Drentea kantoormeubelen Den Haag bureaustoel bureau kast Heering Office

Drentea

Drentea ontwikkelt en produceert duurzaam kantoormeubilair

Drentea ontwikkelt moderne bureau- en opbergsystemen voor zakelijk gebruik. De producten van Drentea hebben een positieve invloed op de werkomgeving van mensen. Met de focus op medewerkers binnen een bedrijf, beschikken de producten van Drentea over de hoogste eisen die worden gesteld aan kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. De hoge kwaliteit en duurzaamheid komen tot uiting in alle producten.

PiqNiq van Drentea, mooi in hoogte verstelbaar bureau

De PiqNiq is een van de vele mooie bureaus van Drentea. Een uniek meubel met een opvallende schuine pootvorm die is geïnspireerd op de bekende picknick tafel. Het unieke ontwerp is heel goed bruikbaar als individuele werkplek, maar is ook uitstekend inzetbaar voor het werken in teamverband. PiqNiq is leverbaar in vaste hoogte, als slinger verstelbare zit-zit tafel en als elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Om deze verstelling te realiseren verschuift het blad ten opzichte van de poot zodat het blad altijd rechtstandig omhoog en omlaag beweegt.

Presto van Drentea, ideaal voor elke werkomgeving

Het doordachte en eenvoudige ontwerp van de Presto beantwoordt aan uw wens op het gebied van werken, individueel en in teamverband. De handige hoogteverstelling technieken maken dit meubel tot uw ideale ergonomische werkplek.

Drentea Picnic bureau Heering Office Den Haag

Drentea Presto bureau Heering Office Den Haag

 

 

Drentea kantoormeubelen Den Haag bureaustoel bureau kast Heering Office

Interesse?

Neem contact op