ergocorner Heering Office Den Haag

Ergocorner

Wat is ergonomie?

Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product, ruimte of werkplek zijn. Ergonomie dringt door in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties. Bij ergonomie staat de veiligheid en gezondheid van de werknemers voorop.

Werkplekonderzoek

De gemiddelde mens bestaat niet. Dat betekent dat de werkplek individueel aangepast moet worden. Hoe beter de werkplek is aangepast aan de individuele werknemer en zijn werkzaamheden, hoe beter de uiteindelijke prestaties zullen zijn. Onze adviseurs kunnen bij u een werkplekonderzoek doen om te bepalen of uw werkplek goed is ingericht. U krijgt hierbij ook een persoonlijk werkplekpaspoort. Dit is een document waarin de individuele instellingen van uw werkplek staan genoteerd, zoals uw bureauhoogte, stoelhoogte en monitorhoogte. Heeft u eenmaal de juiste ergonomische werkplek gevonden dan staan onze adviseurs voor u klaar om een ergonomische advies af te geven zodat uw ergonomische bureaustoel en uw ergonomische bureau op de juiste standen staan ingesteld.

ergocorner Heering Office Den Haag

ergocorner Heering Office Den Haag

Ergonomische werkplek

Bij veel bedrijven is de werkplek vaak niet afgestemd op de medewerker en de werkzaamheden; dit gaat ten koste van prestaties. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de ergonomische werkplek. Het verbeteren hiervan zal resulteren in een ergonomisch betere uitgangspositie voor gezond werken! Eenvoudige tips en kleine aanpassingen leiden vaak tot grote veranderingen met direct merkbaar resultaat.

Wij willen van ergonomie een beleving maken!

Bij Heering Office willen wij u de ergonomie laten beleven in onze ergocorner. Hier kunt u ervaren en  voelen hoe uw lichaamshouding en werktechnieken kunnen worden verbeterd. Probeer onze ergonomische bureaustoelen aan onze ergonomische bureaus en ervaar hoe u uw houding kunt verbeteren. Dit alles uiteraard in combinatie met onze ergonomische producten zoals een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord en een laptopstandaard. Deze producten dragen nl. in belangrijke mate bij aan uw ergonomische werkomgeving.

ergocorner Heering Office Den Haag

ergocorner Heering Office Den Haag

Wilt u onze ergocorner beleven?

Bezoek ons