Sedus bureau zit-sta Heering Office Den Haag

Ergonomisch zit-sta bureau

Wat is een ergonomisch bureau?

Een bureau dat naar wens ingesteld kan worden is belangrijk voor een ergonomische houding. Door te lang in één houding te zitten achter het bureau worden vele lage rug-, nek en armklachten veroorzaakt. Met een dynamisch ingerichte werkplek  kan men eenvoudig van werkhouding afwisselen. Een ergonomisch zit-sta bureau is hiervoor de ideale oplossing! Wij hebben verschillende direct leverbare zit-sta bureaus, ideaal voor uw thuiswerkplek!

In hoogte verstelbare bureaus voor dynamisch werken

Wij maken onderscheid in instelbare en verstelbare bureaus. Instelbare bureaus zijn veelal met een schroef of ander type borging in te stellen. Voor een vaste werkplek zijn instelbare bureaus zeer geschikt. Moet een bureau echter frequent in hoogte ingesteld worden, zoals bij een flexplek, dan is het wenselijk dat de gebruiker dit snel en zelfstandig kan doen. Een slinger of elektrisch verstelbaar bureau biedt dan uitkomst. Om de bloedsomloop te bevorderen is het verstandig om zittend werken af te wisselen met staand werken. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van een zit-sta bureau. Deze bureaus kunnen snel een eenvoudig van zithoogte versteld worden naar sta-hoogte. Uiteraard moet de ergonomische bureaustoel in dit geheel niet ontbreken!

Kom langs om onze ergonomische bureaus uit te proberen

In onze ergocorner kunt u zowel de instelbare als de verstelbare bureaus zien. Kom langs en laat u voorlichten over ergonomisch werken aan onze ergonomische bureaus. U kunt ook de ‘bel-mij’ button gebruiken dan bellen wij u terug voor een afspraak.

ergonomisch bureau Heering Office Den Haag

electrisch verstelbaar bureau Heering Office Den Haag

Sedus bureau zit-sta Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op