Drentea kantoormeubilair Den Haag kantine Heering Office

Kantinemeubilair

Een informele ontmoetingsplaats is voor iedere werknemer belangrijk. Een plek waar je collega’s ontmoet in een andere sfeer waar je elkaar gezellig bijpraat over zakelijke of andere onderwerpen.

Een functionele kantine of een hip bedrijfsrestaurant met design stoeltjes?

Of u nu kiest voor een traditionele kantine met lage kantinetafels en –stoelen of voor een functioneel bedrijfsrestaurant met een zogenaamde trendy treinbank, geschikt voor een vaste opstelling, Heering Office zorgt voor een persoonlijke oplossing die het best past bij uw wensen.

Denkt u meer in de richting van een hip bedrijfsrestaurant met design stoeltjes? Heering Office ondersteunt u bij het omvormen van uw traditionele kantine tot een sociale ontmoetingsplek waar vaak creatieve oplossingen voor uitdagingen worden bedacht.

Ruime collectie kantinemeubilair

Bekijk de voorbeelden uit onze ruime collectie kantinemeubilair van Dum, FP Collection, Heering HuislijnRBMSedus, Senator.

Vergeet ook uw bedrijfskeuken niet!

Heering Office kan u ook helpen aan een mooie functionele bedrijfskeuken. Of het nu gaat om een kleine pantry of koffiehoekje bij de werkplekken of een gezellige bedrijfskeuken; niets is te gek en leverbaar van basic tot high end.

RBM Noor Kantinemeubilair Heering Office Den Haag

RBM stapelbaar kantinemeubilair Heering Office Den Haa

Meer informatie?

Drentea kantoormeubilair Den Haag kantine Heering Office

Op zoek naar meubilair voor kantine of bedrijfsrestaurant?

Kom kijken bij ons