Jeugdzorg Rotterdam planten op kantoor Heering Office Den Haa

Duurzaam werken

Wat is duurzaam werken? Hoe circulair zijn de producten die wij inzetten bij onze projecten? Kunnen we de levensduur van producten verlengen door deze te hergebruiken? Wilt u ook uw bedrijfsvoering duurzamer maken en de circulaire economie dichterbij brengen?

Duurzaam ondernemen = denken aan morgen

Duurzaam ondernemen is een veranderingsproces dat zich moet ontwikkelen en het heeft alles te maken met keuzes die u maakt. Duurzaam is een commercieel toverwoord, maar wat doen wij er concreet mee? Ook wij stellen het thema duurzaamheid centraal en gaan daarbij uit van het motto ‘veranderen begint bij jezelf’. Wij werken met fabrikanten die zich bewust zijn van de verandering van een lineaire ‘wegwerp-economie’ naar een duurzame circulaire economie waarbij alles draait om de 3 P’s People, Planet, Profit. Vragen die hierbij opkomen, zijn: hoe werken we aan het welzijn van onze mensen, hoe kunnen we producten en afval hergebruiken, hoe voeren we producten af en wat wordt er op lange termijn mee gedaan.

Duurzaam werken

Onze afdeling kantoorinrichting houdt al bij het ontwerpproces rekening met het hergebruik van materialen en middelen. Wij werken samen met Nederlandse fabrikanten om de circulaire economie handen en voeten te geven voor kantooromgevingen. Dit geven we vorm in verschillende duurzame concepten zoals ‘Green Office Furniture’. Het begint met de inventarisatie van uw huidige kantoor. Wij kijken met u naar de huidige onderdelen en bepalen samen wat er hergebruikt kan worden voor uw concept. Vanuit die basis creëren wij uw duurzame werkomgeving. 

 

project Koppert Cress Heering Office Den Haag

Ergonomisch kantoormeubilair

Heering Office staat stil bij de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Een juiste zithouding conform de laatste ARBO richtlijnen is een belangrijk aspect wanneer u op zoek bent naar een ergonomische en dus duurzame werkomgeving. Lees meer over ergonomie

Heering Office werkt nauw samen met innovatieve en milieuvriendelijke leveranciers, zoals Buzzispace, Castelijn, Drentea, Häg, PalmbergRH, Sedus, Senator, Thonet en Vepa. Deze samenwerking zorgt voor een duurzaam aanbod kantoormeubilair.

Duurzame kantoorartikelen

Heering Office investeert in kennis over producten en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij opereren lokaal en de lijnen zijn kort. Zo zijn wij in staat uw situatie snel te beoordelen. Voor onze afdeling kantoorartikelen hebben wij een groene lijn kantoorartikelen samengesteld die bestaat uit ruim 2.500 kantoorartikelen welke zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu. U vindt hier meer informatie. Door “groen” in te kopen werkt u mee aan een verantwoord gebruik van grondstoffen en laat u zien dat u respect heeft voor de leefomgeving, mensenrechten en arbeidsomstandigheden.

Duurzaam ondernemen en kostenbesparing

Het lijkt tegenstrijdig: duurzaam ondernemen en kostenbesparing, maar het kan verrassend uitpakken! Het betaalt zich bijvoorbeeld uit in milieuwinst én een minder hoge energierekening. Ook hergebruik, minder materiaalgebruik, minder verpakking, minder afval, minder transport zijn onderdelen waar winst is te behalen.

Jeugdzorg Rotterdam planten op kantoor Heering Office Den Haa

Meer weten over duurzaam werken?

Laat u adviseren!