Van Esch kantoormeubelen Den Haag kapstok garderobe Heering Office

Van Esch

Ontvangen, presenteren en opbergen, dat zijn de drie kernwoorden van Van Esch

Als specialist in het invullen van een goede en fijne ontvangst, zijn de producten van Van Esch zo gefabriceerd dat iedereen zich welkom voelt. Een goed ingedeelde entree zegt veel over de mensen die er gebruik van maken. Heering Office levert de producten van Van Esch om uw kantoorinterieur af te maken!

Van kapstokken en lockers tot ontvangstmeubilair en bijzettafels

U kunt maar één keer een eerste indruk maken. Dat geldt voor mensen maar zeker ook voor bedrijven. De kapstokken van Van Esch zijn functioneel en hebben een strak uiterlijk. Van Esch kapstokken lopen uiteen van een garderoberek, garderobestandaard of wandkapstok tot een hakenprofiel en magnetische kapstokken. De bijpassende kledinghangers maken de kapstok helemaal af.

Zoekt u lockers voor uw ontvangstruimte of schoolinterieur?

De Van Esch lockers zijn verkrijgbaar in houten of stalen uitvoering en door de vele mogelijkheden zijn ze vooral functioneel. Met het ingetogen maar strakke uiterlijk in combinatie met de ruime kleurencollectie sluiten de Van Esch lockers perfect aan bij iedere denkbare interieurstijl. De lockers van Van Esch zijn gemakkelijk te combineren.

Van Esch kleinmeubilair

Het Van Esch kleinmeubilair bestaat uit kledinghangers, paraplubakken, klokken, papierbakken, spiegels, tassenrekken,, maar ook vitrines en brochurehouders. Al deze meubelen zijn een welkome toevoeging op uw huidige kantooromgeving en zorgen ervoor dat uw werkplek volledig gemeubileerd is.

Banken en bijzettafels

De banken en bijzettafels van Van Esch maken uw ontvangstruimte helemaal af. Ze bieden de klant of bezoeker de mogelijkheid om even wat neer te zetten of weg te leggen. De Van Esch bijzettafels zijn ook prima om te gebruiken als tafel waar informatiebrochures op geplaatst worden en meerdere bijzettafels vormen een praktische oplossing. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer, waardoor bezoekers snel op hun gemak zijn.

locker Van Esch Heering Office Den Haag

van esch toro kapstok kantoormeubilair Den Haag Heering Office 

Van Esch kantoormeubelen Den Haag kapstok garderobe Heering Office

Interesse?

Neem contact op