kopieerpapier pallet kantoorartikelen Heering Office

Kopieerpapier en printpapier

Palletje papier nodig?

Waar gewerkt wordt is ook vaak papier nodig. Papier om te printen of te kopiëren is nog steeds onmisbaar in veel kantooromgevingen. Vraag ons advies voor het papier dat bij uw taak past! Heering Office levert veel kantoorartikelen aan o.a. MKB bedrijven. Bestel hier uw kantoorartikelen online en wij zijn u graag van dienst. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw bestelde kantoorartikelen snel op de door u gewenste verdieping of kamer, zelfs als het gaat om een pallet papier!

Printpapier en kopieerpapier

Wij leveren diverse merken kopieer- en printpapier van 75 grams papier tot 160 grams papier, in alle kleuren van kanariegeel tot appeltjesgroen en in diverse soorten en maatvoeringen! Heeft u specifieke vragen over uw benodigde papier, vraag het ons en wij kunnen u helpen.

kopieer en printpapier kantoorartikelen Heering Office Den Haag

kopieer en print papier kantoorartikelen Heering Office Den Haag

Duurzaam printen en kopiëren?

Uiteraard willen we zo min mogelijk printen en kopiëren om het milieu te sparen, maar soms is het onvermijdelijk en hebben we papier nodig. Om toch met aandacht voor het milieu te printen of te kopiëren leveren wij een groene lijn papier. Het papier van Navigator wordt duurzaam geproduceerd van 100% eucalyptusvezel, is van een uitstekende kwaliteit en is FSC-gecertificeerd en voorzien van het EU ecolabel. Voor meer informatie over dit product, klik hier.

kopieerpapier pallet kantoorartikelen Heering Office

Online uw papier en kantoorartikelen bestellen?

Bezoek onze webshop!