T-systems bar op maat Heering Office Den Haag

T-Systems Utrecht

Over de projectopdracht

Creëer voor het nieuwe hoofdkantoor van T-Systems te Utrecht een open en transparante werkomgeving die het werkproces optimaal ondersteunt. Belangrijk aandachtspunt: herkenbaarheid door toepassen van de kleur van de huisstijl!

Een ergonomische werkomgeving en het ontwerp van een fantastische ontmoetingsplek voor alle medewerkers is een must. T-Systems is veranderd van traditionele ict-dienstverlener naar een innovatieve speler in de markt. Innovatie speelt bij T-Systems een centrale rol en een ontwerp voor een hoogwaardig innovatiecentrum waar klanten zich thuis voelen en zaken willen doen, hoort daarbij.

Klant
T-Systems

Plaats
Utrecht

Diensten
Ontwerp en totaalinrichting

Over de oplossing

Agile Office Concept

Voor T-Systems is het Agile Office Concept ontworpen waarbij er modulair vlot en efficiënt aanpassingen kunnen worden gedaan in deze snel veranderende economie. De nieuwe werkomgeving is zo ingericht dat werkplekken, concentratie-units, vergader- en koffiehoekjes functioneel en taakgericht verdeeld zijn over de ruimte. Door het creëren van verschillende soorten werkplekken is het mogelijk om medewerkers te laten werken waar en wanneer ze willen.

Innovatiecentrum

Op de 10e etage is een mooi innovatiecentrum gecreëerd waar volop ruimte is voor T-Systems om haar klanten mee te nemen in de wereld van de hoogstaande oplossingen op IT-gebied.

T-systems presentatie Heering Office Den Haag

T-systems ontwerp Heering Office Den Haag

Ontwerptekeningen van de innovatieve ruimte en de ontmoetingsplek voor alle medewerkers.

 

maatwerk keuken en barelement Heering Office Den Haag

Visuals van de ontmoetingsplek voor alle medewerkers, de werkplekken en de balie.

T-systems totaalinrichting Heering Office Den Haag

Balie op maat Heering Office Den Haag

Over het resultaat

Het resultaat is een functioneel en efficiënt ingerichte werkomgeving waar genoeg ruimte is om in alle rust te werken aan ergonomische werkplekken. Ook is er ruimte om je terug te trekken in concentratie-units en vergaderhoekjes. Een fantastische ontmoetingsplek voor alle medewerkers bevindt zich centraal op dezelfde etage. Middelpunt in deze ruimte is het maatwerk keuken- en barelement dat direct in het oog springt. Daaromheen allerlei faciliteiten voor de medewerkers om zich op te laden of juist te ontspannen. Op de 10e etage is maatwerk toegepast voor een strak meubel waaraan de klant kan plaatsnemen om alle informatie tot zich te nemen. In alle ruimtes springt de huisstijlkleur eruit!

Gebruikte producten in dit project

T-systems bar op maat Heering Office Den Haag

Heeft u een vraag over onze projecten?

Neem contact op