MDM Accountants Project Heering Office Den Haag

MDM Accountants Den Haag

Over de opdracht

MDM Accountants vroeg ons mee te denken over de verhuizing naar een monumentaal pand in Den Haag uit het begin van de 18e eeuw. Het pand is met behoud van alle monumentale onderdelen met veel zorg volledig gerestaureerd.

De uitdrukkelijke wens van MDM Accountants was het nieuwe meubilair goed in te passen in de historische omgeving zodat een mooi harmonieus geheel zou ontstaan. Met andere woorden: het moderne kantoormeubilair moet een mooie match vormen met de monumentale sfeer dat het pand uitademt.

Klant
MDM Accountants

Plaats
Den Haag

Diensten
Inrichting kantoorruimtes en inhuizing

MDM Accountants project Heering Office Den Haag

MDM Accountants project Heering Office Den Haag

Over het resultaat

Het pand van MDM Accountants is een Rijksmonument uit het begin van de 18e eeuw en beslaat een souterrain, drie verdiepingen en een zolder. Op de begane grond zijn enkele vergaderruimtes ingericht en de keuken met lunchruimte is gesitueerd in het souterrain. De zolder is ingericht voor vergaderingen en bijeenkomsten. De drie verdiepingen van het pand zijn ingericht als kantoor.

Om de mooie historische omgeving goed tot zijn recht te laten komen, is er gekozen voor strak wit kantoormeubilair. De elektrische en slingerinstelbare bureaus zijn goed voor een gezonde afwisselende werkhouding.

 

Samen met de ergonomische bureaustoelen bevordert dit de gezonde werkomgeving van de medewerkers van MDM. Om het ergonomisch welzijn nog meer te bevorderen zijn alle bureaus voorzien van verstelbare monitorarmen. De bureaus staan centraal opgesteld in de ruimte en worden gescheiden door akoestische tussenwanden. Witte kastenwanden staan langs de mooi geschilderde wanden en loshangende kabels onder de bureaus zijn weggewerkt in kabelgoten die afsluitbaar zijn aan de bovenkant.

Zoals MDM Accountants zelf op haar website opmerkt: “Het is een bijzondere en fijne werklocatie geworden.”

Gebruikte producten in dit project

MDM Accountants Project Heering Office Den Haag

Wilt u meer weten over onze projecten?

vraag het ons!