Koppert Cress project Heering Office Den Haag

Koppert Cress Westland

Over de opdracht

Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Dagelijks voorziet Koppert Cress de Nederlandse leveranciers, die de micro-vegetables binnen Europa en over de rest van de wereld verspreiden. De eindgebruikers zijn voor het grootste deel chefs, restaurants, cateraars en hotels.

Healthy office

Creëer een ‘healthy office’ is de boodschap die wij meekregen met de steekwoorden: health – future – senses – cressperience (samenwerking). Gezonde ergonomische werkplekken waar de medewerkers omringd door veel daglicht, groen en planten goed samen kunnen werken in een natuurlijke omgeving. Hergebruik van meubilair is een belangrijk onderdeel van de opdracht

Klant
Koppert Cress

Plaats
Monster (Westland)

Diensten
Concept, ontwerp en inrichting

Project Koppert Cress Heering Office Den Haag

Project Koppert Cress Heering Office Den Haag

Over de oplossing

Er is een mooi groen healthy office gecreëerd met ergonomische werkplekken. De elektrisch in hoogte instelbare bureaus zijn goed voor een gezonde afwisselende werkhouding. Samen met de ergonomische bureaustoelen bevordert dit de gezonde werkomgeving van de medewerkers van Koppert Cress. Alle afdelingen werken samen in open ruimtes waar gewerkt is met akoestische plafondpanelen zodat omgevingsgeluid wordt geabsorbeerd en de nagalm-tijd wordt beperkt. Kastenwanden staan als ruimteverdelers in de open ruimtes opgesteld en de bureaus zijn gescheiden door akoestische tussenwanden. Door middel van hergebruik van materialen en meubels denken we mee in duurzaamheid en geven we een boodschap voor de toekomst door aan de gebruikers.

Koppert Cress project Heering Office Den Haag

Over het resultaat

Het totaalbeeld van de inrichting bij Koppert Cress geeft een groen, fris en gezond signaal af. De gezonde ergonomische werkplekken gecombineerd met groene akoestische tussenwanden en plafondpanelen zorgen ervoor dat er goed kan worden samengewerkt zonder dat men last heeft van omgevingsgeluiden. De zintuigen worden geprikkeld door het gebruik van aaibare en akoestische stoffen en het gebruik van veel groen, planten en moswanden geeft een rustgevend gevoel. Mooie groene visuals van branchegerelateerde afbeeldingen op ramen en wanden dragen hieraan ook bij. Bij dit project is het mogelijk geweest om onderdelen te hergebruiken zoals wanden en meubilair.

Gebruikte producten in dit project

Kantoormeubilair Koppert Cress project Heering Office Den Haag

Wilt u meer weten over onze projecten?

Vraag het ons!